Οι “καμικάζι” των Καναντέρ στη φωτιά της Εύβοιας: Βίντεο που κόβει την ανάσα



Το τρόπο με τον οποίο επιχείρησαν μέσα στην πύρινη λαίλαπα της Εύβοιας, αποτυπώνει βίντεο που ανέβηκε στα social media. O αγώνας τους μοναδικός, η προσπάθειά τους ηρωική…

Ένα νέο και ξεχωριστό βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα μέσα από τα social media και δείχνει την υπερπροσπάθεια των Ιπταμένων των Καναντέρ να “μπαίνουν” κυριολεκτικά στην φωτιά. Να βουτάνε με τα αεροσκάφη τους με έναν και μοναδικό σκοπό. Να δαμάσουν την πύρινη λαίλαπα, όπως έγινε και πριν από λίγες μέρες στην μεγάλη φωτιά της Εύβοιας.

Όπως έγραψε και το militaire, “τους ευχαρίστησε ο πρωθυπουργός. Τους επισκέφθηκε ο ΥΕΘΑ και ο Αρχηγός ΓΕΑ έκανε μια πτήση μαζί τους… Οι ιπτάμενοι και το τεχνικό προσωπικό των πυροσβεστικών αεροσκαφών, έχει πάντα την προσοχή όλων μας όσο οι φλόγες καίνε δάση και δυστυχώς κάποιες φορές και ανθρώπους.

Όλοι σε τέτοιες στιγμές τους θυμόμαστε. Τότε που όλοι ζητάνε “ένα αεροπλάνο” για να σβήσει η φωτιά. Ακόμη κι αυτές οι φωτιές που μπορούν να σβήσουν και επίγειες δυνάμεις…
Μόλις οι φλόγες σβήσουν πάντα τους ξεχνάμε…Μέχρι την επόμενη”.

Δείτε το σχετικό βίντεο είναι από τις φωτιές στην Εύβοια:

 

 

CANADAIR ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΚΌΛΑΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΎΒΟΙΑ.

Δημοσιεύτηκε από Hellenic Force haf. στις Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019

Από το news247.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.