Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και διευθυντής ειδήσεων του Αθήνα 9,84 από τα Γρεβενά Γιάννης Γκίνης



Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιάννης Γκίνης, μετά από μία πολύχρονη μάχη, που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο Γιάννης Γκίνης γεννήθηκε το 1952 στα Γρεβενά. Εργάστηκε στην εφημερίδα «Αυριανή», στον «Ελεύθερο Τύπο» ως προϊστάμενος του ελεύθερου δικαστικού και αστυνομικού ρεπορτάζ και στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία».

Εργάστηκε επίσης, μεταξύ των άλλων στην εφημερίδα «Βραδυνή» και μετά -μέχρι την ημέρα που απεβίωσε- εργάστηκε στο δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 ως διευθυντής ειδήσεων και αναπληρωτής γενικός διευθυντής του σταθμού.

Η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθήνα 9,84

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθήνα 9,84 εκφράζει την βαθιά του οδύνη για το χαμό ενός διακεκριμένου στελέχους του, του Γιάννη Γκίνη, Διευθυντή Ειδήσεων και αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή. Υπήρξε ένας υπέροχος άνθρωπος και εξαίρετος δημοσιογράφος, σεμνός και εργατικός που έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο μέχρι την τελευταία ώρα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποχαιρετά ένα άξιο στέλεχός του Αθήνα 9.84, αγαπητό στους συναδέλφους του και εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και κουράγιο στη γυναίκα του και τον γιο του.

Από το newsbomb.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.