Εφιαλτική νύχτα για ηλικιωμένους στην Αιανή Κοζάνης – Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι γνωρίζοντας για μετρητά



Εφιαλτικές ώρες πέρασαν στα χέρια ληστών στην Κοζάνη δύο ηλικιωμένοι, όταν τρία άτομα, κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι τους, τους ακινητοποίησαν και άρχισαν να ζητούν τα μετρητά, που γνώριζαν ότι είχαν στην κατοχή τους.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ένας από τους τρεις δράστες έμεινε έξω προκειμένου να παρατηρεί τυχόν ύποπτες κινήσεις, ενώ οι άλλοι δύο δίχως να χάσουν χρόνο άρχισαν να κάνουν φύλο και φτερό το σπίτι.

Τελικά κατάφεραν να εντοπίσουν τα περίπου 5.000 ευρώ που είχε η οικογένεια για μια ώρα ανάγκης.

Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή και από εκείνη την ώρα οι Αρχές, αφού ενημερώθηκαν για το περιστατικό, έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Από το TheCaller.gr

3 σχόλια στο άρθρο “Εφιαλτική νύχτα για ηλικιωμένους στην Αιανή Κοζάνης – Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι γνωρίζοντας για μετρητά

  1. Σύγουρα εινε άτομα γνοστά της οικογένειας και3 ηξεραν ότι υπήρχαν λεφτά στο σπίτι οί Κοζάνη ωμός έχει δυνατή Αστρονομία ι ευχομε να τούς πιάσουν

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.