Λιποαναρρόφηση: Απόκτησε το σώμα που πάντα ήθελες



Στο παρελθόν η λιποαναρρόφηση μπορεί και να ήταν Ταμπού. Στις μέρες μας κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Το καλλίγραμμο σώμα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ατού μιας γυναίκας. Όσο λοιπόν και να μη θέλουν κάποιοι να το παραδεχτούν η λιποαναρρόφηση μπορεί να σε βοηθήσει να το αποκτήσεις.

Τι είναι όμως η λιποαναρρόφηση;

Η λιποαναρρόφηση μία επεμβατική μέθοδος κατά την οποία πραγματοποιείται αφαίρεση λίπους από προβληματικές περιοχές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη σμίλευση των περιοχών αυτών κάτι που οδηγεί στην απόκτηση ιδανικού σχήματος. Σε αντίθεση με τη λιπογλυπτική η οποία έχει τοπικά αποτελέσματα, με τη λιποαναρρόφηση ο πλαστικός χειρουργός έχει τη δυνατότητα να επέμβει σε πολλές περιοχές ταυτόχρονα.

Γιατί είναι τόσο δημοφιλής;

Η μεγάλη επιτυχία της λιποαναρρόφησης έγκειται στο γεγονός ότι αναφέρεται στα σημεία ακριβώς τα οποία το λίπος έχει την τάση να συσσωρεύεται.  Πρόκειται για τα σημεία εκείνα στα οποία γυμναστική δίνει τα μικρότερα ορατά αποτελέσματα και σε πολλές περιπτώσεις για κάποιον που αναζητά το ιδανικό αποτέλεσμα κάνει τη λιποαναρρόφηση να είναι μονόδρομος.

Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος για τον οποίον η λιποαναρρόφηση κοιλιάς ( δες περισσότερα) και η λιποαναρρόφηση γλουτών είναι σήμερα δύο τόσο διαδεδομένες επεμβάσεις.

Ωστόσο δεν πρέπει κανείς να απατάτε. Ούτε η λιποαναρρόφηση κοιλιάς, ούτε η λιποαναρρόφηση γλουτών, ούτε καμιά λιποαναρρόφηση γενικά δεν είναι επέμβαση απώλειας βάρους.

Τα αποτελέσματα της επέμβασης

Κάθε πλαστικός χειρουργός συμφωνεί ότι προκειμένου η λιποαναρρόφηση να έχει άριστα αποτελέσματα θα πρέπει να συνδυαστεί με υγιεινό τρόπο διατροφής και τακτική άσκηση. Προκειμένου δε τα αποτελέσματα να διατηρηθούν, το βάρος θα πρέπει να μένει σε γενικές γραμμές σταθερό κάτι το οποίο σημαίνει απόκλιση περίπου 5 με 7 κιλά.

Η πλαστική χειρουργική στην Αθήνα σημειώνει άνοδο τα τελευταία χρόνια. Αυτό από τη μία πλευρά οφείλεται στην άρση του ταμπού που υπήρχε παλιότερα. Από την άλλη οι εξελίξεις της τεχνολογίας που προσφέρουν στον πλαστικό χειρουργό τη δυνατότητα επεμβατικών μεθόδων περισσότερο αναίμακτων και με καλύτερα αποτελέσματα.

Επικοινώνησε σήμερα με τον κορυφαίο πλαστικό χειρουργό Δρ. Μπουκουβάλα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Μύκονο και απόκτησε το αρμονικό σώμα που πάντα ήθελες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.