Έκκληση για βοήθεια των συγγενών της 82χρονης από τα Πετρανά Κοζάνης – Τι λέει η κόρη της αγνοούμενης γυναίκας στο KOZANILIFE.GR



Έκκληση στο KOZANILIFE.GR, απευθύνουν οι συγγενείς της 82χρονης γυναίκας από τα Πετρανά Κοζάνης για τον εντοπισμό της που αγνοείται από το πρωί του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου.

Η κόρη της ηλικιωμένης γυναίκας που αγνοείται, μίλησε στο KOZANILIFE.GR, κάνοντας έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει ή έχει δει το παραμικρό να το δηλώσει στις Αρχές.

«Τι να πω, λες και άνοιξε η γη και την κατάπιε» ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά στο KOZANILIFE.GR.

Η ανησυχία των συγγενών μεγαλώνει, καθώς το βράδυ της Παρασκευής 1 Φεβρουαρίου, η διέλευση των αυτοκινήτων γινόταν μέσα από το χωριό των Πετρανών, αντί της Εθνικής οδού Κοζάνης – Λάρισας, λόγω της πυρκαγιάς σε λεωφορείο που είχε προκύψει, με αποτέλεσμα οι συγγενείς της 82χρονης να βάζουν με το μυαλό τους πολλά, ενώ δεν αποκλείουν και το γεγονός να έχει μετακινηθεί εκτός περιοχής με κάποιον διερχόμενο οδηγό.

«Μίλησα μαζί της τελευταία φορά το βράδυ της Παρασκευής, γύρω στις 21:30 το βράδυ, ενώ το πρωί διαπιστώσαμε ότι λείπει κ πάλι πίστεψα ότι θα έχει πάει στην εκκλησία. Δεν είχε πολύ καλή και γρήγορη βάδιση, μετακινιόταν με «πι», πράγμα που σημαίνει ότι από μονής δεν θα μπορούσε να έχει πάει μακριά. Από προσωπικά της αντικείμενα, λείπουν το μπαστούνι της, το κινητό της, ένα ζευγάρι κόκκινα γυαλιά οράσεως τα οποία ενδεχομένως τα φοράει και ένα ζευγάρι μαύρα παπούτσια, ενώ συνήθιζε να κρατάει μια σακούλα με ένα νερό μαζί της. Από χρήματα, δε συνήθιζε να έχει μαζί της μεγάλο χρηματικό ποσό. Δεν μπορώ να ξέρω με ακρίβεια τι φορούσε, υποθέτω μια γκρι ζακέτα με κουκούλα, η οποία λείπει».

Από τα ευρήματα στο σπίτι της 82χρονης γυναίκας, δεν φαίνεται να έχει φύγει εσπευσμένα, αλλά φυσιολογικά, αφού όλα είναι τακτοποιημένα όπως συνήθιζε πριν φύγει από το σπίτι της. Η ίδια, όπως δήλωσε η κόρη της 82χρονης στο KOZANILIFE.GR, δεν είχε τάσεις φυγής, ούτε είχε ξαναφύγει στο παρελθόν.

«Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Θέλω να πιστεύω ότι βρίσκεται στη ζωή. Ήταν επικοινωνιακή, ήταν σε θέση να ζητήσει σε κάποιον να τη μεταφέρει π.χ. στην Κοζάνη. Έχουμε αρκετές πληροφορίες από ανθρώπους που λένε ότι την έχουνε δει, μέχρι στιγμής δεν οδηγεί κάποια από αυτές σε ένα συμπέρασμα. Κάνω έκκληση, η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο».

Η 82χρονη γυναίκα από τα Πετρανά Κοζάνης, έπασχε από άνοια, η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο, η ίδια έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή που χρήζει άμεσης ιατρικής βοήθειας.

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Έκκληση για βοήθεια των συγγενών της 82χρονης από τα Πετρανά Κοζάνης – Τι λέει η κόρη της αγνοούμενης γυναίκας στο KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.