Κάποιοι κρυώνουν όταν έχουν πρόβλημα οι μονάδες της ΔΕΗ – Εμείς κρυώνουμε όλο τον χειμώνα – Του Γιάννη Σιδέρη



Τις τελευταίες μέρες διαμαρτύρονται συμπολίτες, και δικαίως, επειδή δεν εχουν επαρκή θέρμανση λόγω της βλάβης που παρουσιάζουν οι μονάδες της ΔΕΗ του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου.

Τι να πούμε όμως εμείς οι κάτοικοι της οικοδομής επί της οδού Μυστρά 3 και όλη η ευρύτερη περιοχή;

Εμείς όλοι παγώνουμε κάθε χειμώνα, τα τελευταία τέσσερα χρόνια!

Ασυγκίνητοι παραμένουν εδώ και τέσσερα χρόνια οι αρμόδιοι της διοίκησης της ΔΕΥΑ Κοζάνης στις επανειλημμένες εκκλήσεις των κατοίκων της οδού Μυστρά και της γύρω περιοχής στην Κοζάνη, για αποκατάσταση της θερμικής ισχύος του δικτύου τηλεθέρμανσης που στέλνει σταθερά στις οικοδομές μας χλιαρό νερό.

Από το έτος 2015 μέχρι και σήμερα έχουμε λάβει από τους αρμόδιους διάφορες απαντήσεις για τις υποτιθέμενες αιτίες του σοβαρού προβλήματος θέρμανσης που αντιμετωπίζουμε , μέχρι που μας είπαν ότι φταίει η πλημμελής μελέτη της ΑΝΚΟ.

Το ερώτημα που παραμένει αναπάντητο βέβαια είναι εάν η τετραετής καθυστέρηση αποκατάστασης του δικτύου τηλεθέρμανσης οφείλεται εν τέλει σε αδιαφορία των αρμοδίων οργάνων ή σε ανικανότητά τους να επιλύσουν το θέμα. Πάντως όποια κι αν η απάντηση, το μόνο βέβαιο είναι ότι οι οικογένειες μας ξεπαγιάζουν από το κρύο εδώ και τέσσερα συναπτά έτη.

Μέχρι πότε θα γινόμαστε αντικείμενο κοροϊδίας;

Δεν υπάρχει Δήμαρχος, δεν υπάρχει πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, δεν υπάρχει Διευθυντής;

Ποιος ευθύνεται για την 4ετή ταλαιπωρία μας;

Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας Λευτέρη…

Γιάννης Σιδέρης
Αρτοποιός
Πολίτης Δήμου Κοζάνης

6 σχόλια στο άρθρο “Κάποιοι κρυώνουν όταν έχουν πρόβλημα οι μονάδες της ΔΕΗ – Εμείς κρυώνουμε όλο τον χειμώνα – Του Γιάννη Σιδέρη

  1. Τα παράπονά σου στη ΔΕΥΑΚ κύριε μου!
    Ουτε λόγος εκεί βέβαια ε? με τον δημο μονο το προβλημα σου..

    1. Όταν επι τέσσαρα συνεχόμενα χρόνια απευθύνεσαι στον διευθυντή της ΔΕΥΑΚ για την επίλυση του προβλήματος και η απάντησή του είναι “προμηθευτείτε με ηλεκτρικά σώματα και θα σας πληρώσουμε τα τιμολόγια της ΔΕΗ” (έπεα πτερόεντα)
      μπορείτε να μου πείτε κε Ανώνυμε 15:29 που θα πρέπει να απευθυνθούμε?Γιατί μάλλον εσείς για “βολεμένος” μου ακούγεστε…

    2. Κύριε/α ανώνυμε/η, καταλάβαμε τι θα ψηφίσετε στις δημοτικές εκλογές, εντάξει. Αφήστε το, όμως, για λίγο στην άκρη, γιατί αν κρύωνε η δική σας οικογένεια για τέσσερις χειμώνες ίσως εξοργιζόσασταν πολύ περισσότερο – εδώ εξοργιστήκατε με επιστολή συμπολίτη σας που κρυώνει, φαντάσου δηλαδή…

  2. Όταν επι τέσσαρα συνεχόμενα χρόνια απευθύνεσαι στον διευθυντή της ΔΕΥΑΚ για την επίλυση του προβλήματος και η απάντησή του είναι “προμηθευτείτε με ηλεκτρικά σώματα και θα σας πληρώσουμε τα τιμολόγια της ΔΕΗ” (έπεα πτερόεντα)
    μπορείτε να μου πείτε κε Ανώνυμε 15:29 που θα πρέπει να απευθυνθούμε?Γιατί μάλλον εσείς για “βολεμένος” μου ακούγεστε…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.