Τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα δέχθηκε ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης



Τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα δέχθηκε σήμερα Παρασκευή 21-12-2018 στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης, από μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου και του 3ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας .

Υποδεχόμενος τα παιδιά ο κ. Ζαμανίδης τα ευχήθηκε καλή πρόοδο , υγεία και δύναμη προτρέποντάς τα να χαρούν την όμορφη ηλικία τους , ενώ τα συνεχάρη για την προσπάθεια διατήρησης του εθίμου των ημερών , με παραδοσιακά κάλαντα .

Οι μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Πτολεμαϊδας , που συνοδεύονταν από τη Διευθύντρια Δέσποινα Ιωαννίδου και τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Γιώργο Αγγελίδη , έψαλλαν κάλαντα του Πόντου και της Ικαρίας.

Τα παιδιά του 3ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας με τα μουσικά τους όργανα υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή Μουσικής Χαράλαμπου Τσινικοσμάογλου και συνοδευόμενα από το Διευθυντή τους Θεοδόσιο Βόϊτσε , απέδωσαν υπέροχα τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.