Επιτυχημένη η Χριστουγεννιάτικη ιστορία μάχης στο Εκθεσιακό Κέντρο των Κοίλων από τον Σύλλογο Αεροσφαίρισης Κοζάνης



Ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Κοζάνης οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία,μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία μάχης στο Εκθεσιακό Κέντρο των Κοίλων στην Κοζάνη.

Το θέμα ήταν Χριστουγεννιάτικο και μεταξύ των συμμετεχόντων οργανώθηκε έρανος ώστε αγοραστούν υλικά και παιχνίδια για το Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης, Διημέρευσης, Ημερήσιας φροντίδας ΑΜΕΑ της ΚΙΒΩΤΟΥ(Άργιλος Κοζάνης).

Το σενάριο,η πλοκή σε συνδυασμό με τον υπέροχο χώρο δημιούργησε έναν ιλλιγγιώδη ρυθμό διεξαγωγής την μάχης(CQB).

Το ΔΣ του Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει,την διοίκηση του Εκθεσιακού(Καλεντεριάδης Κοσμάς) για την υποστήριξη του πονήματος,την διοίκηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κοζάνης για την εμπιστοσύνη ,τον Δήμαρχο Κοζάνης κ.Λευτέρη Ιωαννίδη για την συνεχή συμπαράσταση στην Ωμέγα καθώς και τον πρόεδρο του ΟΑΠΝ κ.Γιάννη Ιωαννίδη για την έμπρακτη αγάπη του στην αεροσφαίριση.

Επίσης ο Σύλλογος,από καρδιάς,θα ήθελε να ευχαριστήσει την Ομάδα Αεροσφαίρισης Βέροιας(ΟΑΒ) και τον Captain της,τον Στέλιο Πολυμέρη για την μαχητικό πάθος και την άμμιλα που έδειξαν σε αυτό το κάλεσμα.

Τους επισκέπτες, και λοιπούς πολίτες της Κοζάνης

Τέλος τον επιμελητή/επιστάτη κ.Μπλιούμη Ιωάννη για την υπομονή που έδειξε σε όλην την διάρκεια της εκδήλωσης.

Ο σύλλογος Αεροσφαίρισης Ωμέγα συμπληρώνει αυτό το έτος δέκα χρόνια πορείας στην Ελληνική Αεροσφαίριση όντας ένας από τους παλαιότερους συλλόγους στην Ελλάδα.

Στην προσπάθεια αυτή είχε και θα έχει αρωγούς,την τοπική αυτοδιοίκηση που συμμερίζεται το όραμα μας,τα αξιολογότατα πολυάριθμα μέλη του και τους πολίτες μιας πόλης που πραγματικά έχει αγκαλιάσει την Αεροσφαίριση και τον σύλλογο που την εκπροσωπεί.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.