Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στην Περιφέρεια και στους Δήμους της Δυτικής ΜακεδονίαςΓια την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας:
Υποψήφιος περιφερειάρχης θα είναι ο Θανάσης Χαστάς, 33 χρονών, Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Γρεβενών από το 2014. Απόφοιτος του Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών ΑΠΘ. Υπήρξε μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ (2010-2016).

Υποψήφιοι Δήμαρχοι στους Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας:

ΠΕ Κοζάνης:

Για το Δήμο Κοζάνης: ο Νόντας Στολτίδης, 43 χρονών, οικονομολόγος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Ενέργειας. Υπήρξε μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης.

Για το Δήμο Εορδαίας: η Αντωνία Χόλμπα – Τζιφρή: 63 χρονών, συνταξιούχος νηπιαγωγός, μέλος της ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ. Την περίοδο 2011-2014 ήταν εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος. Δημοτική σύμβουλος στο δήμο Εορδαίας από το 2014 μέχρι σήμερα. Είναι πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Εορδαίας και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη.

Για το Δήμο Βοΐου: ο Μιχάλης Καραμπατζιάς, 55 χρονών, αυτοαπασχολούμενος γουνοποιός, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος για 25 συνεχή χρόνια στο δήμο Σιάτιστας και στο μετέπειτα Δήμο Βοϊου. Για πολλά χρόνια μέλος της διοίκησης και πρόεδρος του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Σιάτιστας «Μαρκίδες Πούλιου».

Για το Δήμο Σερβίων – Βελβεντού: ο Νίκος Γεωργακόπουλος, 52 χρονών, εργαζόμενος στη ΔΕΗ ΑΕ, μέλος της ΤΕ Ενέργειας του ΚΚΕ. Είναι εκλεγμένος στη Διοίκηση του κλαδικού Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια Δυτικής Μακεδονίας (Σ.Ε.Ε.ΕΝ.) και στο ΔΣ του Σωματείου «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ». Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού από το 2014 μέχρι σήμερα. Είναι γραμματέας στο Μορφωτικό – Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυρράχου.

ΠΕ Φλώρινας:

Για το Δήμο Φλώρινας: η Ευθυμία (Μιμίκα) Ναλπαντίδου, 56 χρονών, δασκάλα, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Για το Δήμο Αμυνταίου: ο Κυριάκος Ελευθεριάδης, 31 χρονών, άνεργος, απόφοιτος του τμήματος Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης στα Ιωάννινα, με ειδίκευση στις εφαρμοσμένες τέχνες και απόφοιτος της σχολής Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου του Westminster στο Λονδίνο, όπου ζούσε και εργαζόταν τα τελευταία 6 χρόνια.

Για το Δήμο Πρεσπών: ο Γιώργος Ιωαννόπουλος, 34 χρονών, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, υποψήφιος διδάκτορας του Πολυτεχνείου Ξάνθης, ελεύθερος επαγγελματίας, γραμματέας του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων του Πολυτεχνείου Ξάνθης.

ΠΕ Καστοριάς:

Για το Δήμο Καστοριάς: η Βασιλική Χαραμοπούλου, 34 χρονών, χημικός, Γραμματέας της ΤΕ Καστοριάς του ΚΚΕ. Δημοτική σύμβουλος στο δήμο Καστοριάς από το 2014 μέχρι σήμερα.

Για το Δήμο Άργους Ορεστικού: η Αννέτα Γραμμένου, 32 χρονών, φυσικός, μέλος της ΤΕ Καστοριάς του ΚΚΕ.

Για το Δήμο Νεστορίου: ο Γιώργος Τίγκας, 35 χρονών, εκπαιδευτικός. Είναι γραμματέας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας «Άγγελος Σικελιανός» και πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Λευκάδας.

ΠΕ Γρεβενών:

Για το Δήμο Γρεβενών: η Παναγιώτα Ντάγκα, 51 χρονών, εκπαιδευτικός, Γραμματέας της ΤΕ Γρεβενών του ΚΚΕ. Δημοτική σύμβουλος στο δήμο Γρεβενών από το 2010. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών.

Για το Δήμο Δεσκάτης: ο Δημήτρης Γαλάνης, 62 χρόνων, συνταξιούχος καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, απόφοιτος του Ιστορικού της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ. Στέλεχος του ΚΚΕ. Διετέλεσε για χρόνια στη Διοίκηση της ΕΛΜΕ Γρεβενών και στο Μορφωτικό Σύλλογο Δεσκάτης.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠ ΔΜ ΤΟΥ ΚΚΕ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.