Πλήθος κόσμου στην πρώτη εκδήλωση παρουσίασης των θέσεων του συνδυασμού του Β. Σημανδράκου στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου 2018 στην αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης στην Κοζάνη η πρώτη εκδήλωση του συνδυασμού για τον Δήμο Κοζάνης του Βαγγέλη Σημανδράκου.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι θέσεις και άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του κ. Σημανδράκου με την ονομασία «Κοζάνη Μπροστά».

Ο κ. Σημανδράκος σε δηλώσεις του για το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού έκανε λόγο για ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο με ανεξάρτητο βηματισμό ενώ κατά την ομιλία του έκανε αναφορά στους βασικούς άξονες που θα κινηθεί.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την εκδήλωση:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”866″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”40″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Πλήθος κόσμου στην πρώτη εκδήλωση παρουσίασης των θέσεων του συνδυασμού του Β. Σημανδράκου στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  1. Με δυο πουλμαν απ τα γρεβενα ενα απ το βοιο και ενα απο καστορια λογικο εινα κοζανη μπροστα γρεβενα ακομα πιο πισω.

    1. ΠΑΣΟΚ το βαθύ το πράσινο το αμαρτωλό θα πληρώνουμε τα λάθη τους για δεκαετίες και αυτοί θα είναι στους θρόνου με τους παχιλούς μισθούς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.