Το ΕΒΕ Κοζάνης για την Έκθεση Τροχαίας στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής ΜακεδονίαςΤο Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τα μέλη του ότι το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης με τη συμμετοχή και τη χορηγία του Επιμελητηρίου και της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας πραγματοποιεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης από 10 έως 14 Δεκεμβρίου 2018 Έκθεση με κεντρικό μήνυμα «Οδηγώ συνετά, προστατεύω τη ζωή μου»

Στα πλαίσια της έκθεσης αυτής οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.

Συγκεκριμένα μπορούν να δουν και να μάθουν:
● τη χρησιμότητα των παιδικών καθισμάτων
● πως τοποθετούνται οι αντιολισθητικές αλυσίδες
● τον τάπητα κυκλοφοριακής αγωγής για νήπια
● το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής κλειστού τύπου για τους μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης
● τον προσομοιωτή οδήγησης
● τον προσομοιωτή χρήσης ζώνης ασφαλείας

Την τελευταία ημέρα της έκθεσης, που είναι η Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, και ώρα 17:00 θα λάβει χώρα η κεντρική εκδήλωση των διοργανωτών στην οποία θα μιλήσουν για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και ασφάλειας:

– ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης Αστυνόμος Α΄ κ. Φίλιππος Ζουρνατζής, – ο Δρ. Θάνος Βλαστός, καθηγητής ΕΜΠ και
– ο Πρόεδρος της μόνιμης επιτροπής της Βουλής και Βουλευτής Ημαθίας κ. Γεώργιος Ουρσουζίδης.

Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει εκδήλωση κλήρωσης ποδηλάτων για τους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η Διοίκηση και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Νικόλαος Σαρρής ως συνδιοργανωτής, απευθύνουν κάλεσμα προς τα μέλη να επισκεφθούν την έκθεση της Τροχαίας, γιατί «η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας».

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.