Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική δράση από τον σύλλογο Αεροσφαίρισης Κοζάνης Ωμέγα



Όταν οι καλικάντζαροι επαναστατούν και αποφασίζουν να ανέβουν νωρίτερα και να κλέψουν τα παιχνίδια του Άη Βασίλη από το εργοστάσιο κατασκευής βρίσκουν απέναντι τα στοργικά και καλοκάγαθα ξωτικά που ξεχνούν την στοργή για λίγο.

Κλειστός χώρος,δύο ορόφων,τεράστιος,με λαβυρινθώδη μονοπάτια και χωρίσματα,με “ευχάριστες” εκπλήξεις,με ανελκυστήρες αλλά και κυλικείο (εντός δράσης) και προπάντων με φιλανθρωπικό και ευγενή χαρακτήρα.

Την διάθεση να συμμετέχει εκδήλωσε και ο ίδιος ο Άη Βασίλης σε μια προσπάθεια να φυλάξει τα δώρα από τους μοχθηρούς καλικάντζαρους.

Θα χρησιμοποιηθούν μόνο πιστόλια,shotgun και χειροβομβίδες μέσα στα επιτρεπτά όρια επιδόσεων.Η σωστή κάλυψη λόγω της εγγύτητας της μάχης είναι απαραίτητη.Ο σύλλογος θα μεριμνήσει για τα θέματα ασφαλείας.

ΠΡΟΣΟΧΗ:Το ΔΣ του συλλόγου θέλησε να δημιουργήσει μια εκδήλωση ατόφιας δράσης σε πλαίσιο εορταστικό.

Αυτό από μόνο του θα μας άφηνε πολύ καλές εντυπώσεις αλλά δεν θα ήταν τίποτα περισσότερο από το μισό.

Οι άνθρωποι του συλλόγου,ήρθαν σε επαφή με τους υπεύθυνους της “Κιβωτού” ,που είναι είναι το πρώτο Κέντρο Αποθεραπείας- Αποκατάστασης, Διημέρευσης, Ημερήσιας Φροντίδας Α.μεΑ. που λειτουργεί στη χώρα μας (άδεια δημόσιας αρχής από το 2000) με έδρα τον Άργιλο Κοζάνης και αποφάσισαμε να κάνουμε έναν μικρό έρανο μεταξύ των αγωνιζομένων.

Κανείς δεν έχει καμία υποχρέωση επί αυτού.

Η προσπάθεια είναι εθελοντική.

Είναι σίγουρο ότι οι συμμετέχοντες θα φύγουν με χαμόγελα.

Ας αφήσουν μερικά και για κάποιους που τα έχουν επίσης ανάγκη.

Όλα τα έσοδα,όσα τελικά μαζέψουμε,θα γίνουν παιχνίδια που ο ίδιος ο Άη Βασίλης της εκδήλωσης θα μεταφέρει στα παιδιά.

Είστε ελεύθεροι να συμμετέχετε σε όλες τις ενέργειες.

Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν ανεπανάληπτες στιγμές δράσης,είναι καλοδεχούμενοι στην εκδήλωση κατόπιν συνεννόησης.

Ο σύλλογος θα μεριμνήσει για την ασφάλεια και για τον εξοπλισμό τους.

Σας περιμένουμε όλους στον χώρο του εκθεσιακού κέντρου την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στα Κοίλα Κοζάνης στις 12:00 το μεσημέρι.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.