Βίντεο: Άγριο ξύλο μέσα στη φυλακή στον 19χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο



Άγριο ξύλο στον 19χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο. Συγκρατούμενοί του στις φυλακές Αυλώνα τον έδειραν χαρακτηρίζοντάς τον ανεπιθύμητο. Αναρτήθηκε video της επίθεσης όπου ακούγεται να λέει ότι δράστης της δολοφονίας είναι ο 21χρονος Ο 19χρονος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έδειραν τον κατηγορούμενο συγκρατούμενοί του στις φυλακές Αυλώνα όπου έχει μεταφερθεί μετά την απόφαση για την προφυλάκισή τους την περασμένη Παρασκευή. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Ο 19χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια από άλλους κρατούμενους με καταγωγή από την Αλβανία οι οποίοι τον θεωρούν ανεπιθύμητο.

Οι δράστες της επίθεσης ανάρτησαν μάλιστα στο διαδίκτυο και ένα βίντεο με την επίθεση κατά του νεαρού στο οποίο ο 19χρονος ακούγεται να λέει πως δεν είναι εκείνος ο δράστης της δολοφονίας της 21χρονης κοπέλας αλλά ο συγκατηγορούμενός του.

Οι δράστες της επίθεσης κατά του 19χρονου φέρονται μάλιστα να προειδοποιούν ότι σε περίπτωση που επιστρέψει στις φυλακές Αυλώνα ο νεαρός θα έχει την ίδια μεταχείριση.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη και θείος της άτυχης κοπέλας καταδίκασε την επίθεση λέγοντας ότι δεν είναι υπέρ της αυτοδικίας και πως ο νεαρός θα κριθεί από τη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr ο 19χρονος κατηγορούμενος όλες αυτές της ημέρες μετά την απόφαση για την προφυλάκισή του ήταν συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς που τον συνόδευαν. Ο 21χρονος συγκατηγορούμενός του ήταν ωστόσο ιδιαίτερα ανήσυχος και έτσι οι αστυνομικοί φρόντισαν να μην έρχεται σε επαφή με άλλους μέχρι τη μεταφορά του στις φυλακές Γρεβενών όπου πλέον κρατείται.

Από το newsit.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.