Σοίχημα: Η τρελή Χόφενχαϊμ και τα… παιδιά της Σάλκε!



Καλημερίζω! Καιρό τώρα δεν μας θέλει, παρότι το διάβασμα είναι σωστό, η μπάλα απλά δεν μπαίνει στα δίχτυα. Παρόλα αυτά δεν θέλω να γκρινιάξω, προτιμώ να δω τι έπεται, παρά να μείνει το τι έγινε. Εβδομάδα Τσάμπιονς Λιγκ λοιπόν, τρεις γερμανικές ομάδες βρίσκονται ήδη στους «16», αναμονή για τη Χόφενχαϊμ, που κυνηγάει την ευρωπαϊκή της συνέχεια κόντρα στη Σίτυ εκτός έδρας, περιμένοντας δε ήττα της Σαχτάρ.

Ακολουθεί η ανάλυση για τα τέσσερα ματς με γερμανικό ενδιαφέρον για σήμερα και αύριο.

Άγιαξ – Μπάγερν: Η Μπάγερν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, όχι όμως και την πρωτιά, αφού τις δύο ομάδες τις χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί. Οι Ολλανδοί θα παίξουν φυσικά για τη νίκη, μια νίκη απέναντι στην Μπάγερν που θα τους φέρει στην πρώτη θέση και ταυτόχρονα θα γραφτεί στην ιστορία. Οι αποδόσεις είναι σωστά μοιρασμένες πάντως. Αν επέλεγα κάτι θα ήταν το Χ στο 3,75, ένα αποτέλεσμα που στο τέλος της ημέρας δεν θα πειράξει κανέναν.

Σάλκε – Λοκομοτίβ Μόσχας: Εδώ υπάρχει μια μικρή ένσταση στοιχηματική. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Η Σάλκε είναι παντελώς αδιάφορη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, περασμένη είναι, δεν κυνηγάει κάτι. Η Λοκομοτίβ αντίθετα έχει κίνητρο. Με νίκη και παράλληλα μη νίκη της Γαλατάσαραϊ περνάει στο Europa League. Αυτόματα κοιτάμε το 3,90. Σίγουρα η Λοκομοτίβ δεν είναι από τις πιο σταθερές ομάδες, όμως καλό ρόστερ έχει και θα τα παίξει όλα για όλα. Δεδομένο πρώτο, ότι ο Τεντέσκο θα κάνει ροτέισον, το έχει πει, το έχει δηλώσει και γιατί να μην κάνει άλλωστε, αφού ακολουθούν τρεις σερί αγωνιστικές στην Μπουντεσλίγκα. Δεδομένο δεύτερο, δυο παίκτες της Λοκομοτίβ ήταν αγαπημένα παιδιά της Σάλκε, ο Χόεβεντες και ο Φαρφάν. Αν μη τι άλλο υπάρχει αγάπη προς το πρόσωπο τους και αν στο τέλος χαμογελάσουν με πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ, τότε θα χαμογελάσουν μαζί τους και 60.000 φίλοι της Σάλκε. Διπλό στο 3,90.

Μονακό – Ντόρτμουντ: Παιχνίδι αδιάφορων στο Μονακό, αν και η Ντόρτμουντ με νίκη και παράλληλα μη νίκη της Ατλέτικο σκαρφαλώνει στην πρώτη θέση, όμως αξίζει να δώσει το 100% σε αυτό το ματς, ενώ ακολουθούν τρεις αγώνες κρίσιμοι στην Μπουντεσλίγκα εντός 8 ημερών; Σε αυτήν την ερώτηση απάντηση θα έχουμε το βράδυ. Θεωρώ πως το κίνητρο το έχει η Μονακό, που θα ήθελε για πολλούς λίγους να πανηγυρίσει μια νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ, την πρώτη του Ανρί ως προπονητής. Σίγουρα η Μονακό δεν βλέπεται το τελευταίο διάστημα, όμως η νίκη μέσα στην Αμιάν ίσως δώσει ψυχολογία στην ομάδα. Στα υπέρ μας ότι παίκτες κλειδιά θα λείπουν για τη Ντόρτμουντ, όπως ο Ρόις, ο Βίτσελ, ο Ντιλέινι, ο Πίτσεκ, ο Σάνσο. Στο 3,50 ο άσος Draw no bet.

Μάνσεστερ Σίτυ – Χόφενχαϊμ: Πόσο «τρελή» είσαι Χόφενχαϊμ; Προσωπικά σε θεωρώ από τις πιο τρελές αλλά συμπαθητικές ομάδες στην Ευρώπη. Επιθετικότατο ποδόσφαιρο από τον Νάγκελσμαν, που κάνει τα παιχνίδια «ροντέο». Οι Γερμανοί ταξιδεύουν στο Μάνσεστερ με στόχο τη νίκη. Το στυλ δεν πρόκειται να αλλάξει, πάει να σκοράρει πολλά γκολ, πάει να παίξει επιθετικά. Η Σίτυ έχει ήδη προκριθεί, δεν έχει λόγο να βάλει τα πόδια της στη φωτιά, όμως θα παρασυρθεί σίγουρα από τον ρυθμό. Βρίσκω αξία στο να σκοράρει η Χόφενχαϊμ πάνω από 1,5 γκολ στο 4,50, αφού πιστεύω πως ένα δεν θα της είναι αρκετό για να πανηγυρίσει έστω την ισοπαλία στην Αγγλία.

Το παιχνίδι μου

Patent (1-2-3):
11/12 – 19:55 – Σάλκε – Λοκομοτίβ : 2ft(3,90) επί 15 μονάδες
11/12 – 22:00 – Μονακό – Ντόρτμουντ : 1DNB(3,50) επί 10 μονάδες
12/12 – 22:00 – Μάνσεστερ Σίτυ – Χόφενχαϊμ : over1,5 goal Hoffenheim (4,50) επί 15 μονάδες
Στις δυάδες 3 μονάδες (9)
Στην τριάδα 1 μονάδα
Σύνολο 50 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.