Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία στην Κοζάνη: Ξεκίνησε η πρώτη φάση του 3ου Δρόμου Αγάπης

Με την έναρξη των πολυήμερων δράσεων εώς και την 21η Δεκέμβρη που είναι και η καταληκτική ημερομηνία, σήμερα Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία ξεκίνησε η πρώτη φάση του 3ου δρόμου αγάπης.

Παρουσια της διευθύντριας της Δ/θμιας εκπαίδευσης Κ. Βόντσα Βασιλικής και του Κ. Καβουρίδη Βασίλη της υπεύθυνουν της Δ/νσης Δ.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ του τμήματος φυσικής αγωγής καθώς και παρουσία πολλών μαθητών και καθηγητών αυτών στα γραφεία της διεύθυνσης έγινε η διανομή του ενημερωτικού υλικού της αφίσας και φυσικά των κουμπαράδων στις αντιπροσωπείες μαθητών καθηγητών των σχολείων της πόλης για τον 30 αγώνα αγάπης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου .

Η ώρα εκκίνησης του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 π.μ. απο την πλατεία της Σκ’ρκας
με τερματισμό στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Με σύνθημα “Δώσε αγάπη..βρες τον δρόμο” ​ηβδφωγρε

Ο σύλλογος γονεων ατόμων με αυτισμό , Π.Ε&Δ.Ε Δυτικής Μακεδονίας
Δ/θμια διεύθυνση εκπαίδευσης Κοζάνης και τμήμα φυσικής αγωγής και του καλλιτεχνικού γυμνασίου Κοζάνης δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για μια σειρά εκδηλώσεων “οδηγό” για την ισότητα μεταξύ όλων
δείχνοντας πως όλοι είμαστε ίσοι ο καθένας με την δική του μοναδική διαφορετικότητα !

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.