Χάλκινο μετάλλιο για τον αθλητή της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης Μαρέτη Ραφαήλ Ιωάννη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων



Το Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής και χρυσός πρωταθλητής Ελλάδος , της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης Μαρέτης Ραφαήλ Ιωάννης του Σπύρου ,ο οποίος αγωνίστηκε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων/ Κορασίδων που διεξήχθη στην Ισπανία. Μετά από τέσσερις αγώνες κατάφερε να ανέβει στο βάθρο κερδίζοντας

● στον πρώτο αγώνα τον πρωταθλητή της Κύπρου
● στον δεύτερο αγώνα τον πρωταθλητή της Τουρκίας
● στον τρίτο αγώνα τον πρωταθλητή της Κροατίας και
● στον τέταρτο αγώνα ηττήθηκε από τον πρωταθλητή της Ρωσίας, ο οποίος βγήκε και χρυσός Πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία +65 παίδων για το 2018

Το μετάλλιο αυτό έρχεται να προστεθεί στις Διεθνής διακρίσεις των αθλητών του Συλλόγου μας που έχουν φέρει μέχρι σήμερα ως μέλη της Εθνικής μας ομάδας και είναι 24 στο Ολυμπιακό Αγώνισμα του Ταεκβοντό!! 5 παγκόσμιες, 13 πανευρωπαϊκές, 2 μεσογειακές, 2 βαλκανικές και 2 Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου και οι Προπονητές συγχαίρουν τον Ραφαήλ Ιωάννη και τον Δάσκαλό του κύριο Αλμασίδη Χρήστο για την μεγάλη τους επιτυχία και αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κύριο Σολακίδη Χρήστο – γονέα του πρωταθλητή Ελλάδος Κωνσταντίνου, τον συναθλητή του Σολακίδη Κωνσταντίνο , τον κύριο Χριστίδη Ανδρέα, τους Έλληνες προπονητές και αθλητές που ήταν παρόντες και στήριξαν την προσπάθεια του αθλητή μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.