Νέα διανομή προϊόντων στην Κοζάνη για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ



Η Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ, με επικεφαλής εταίρο την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, υλοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους(ΤΕΒΑ).

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας Δήμου Κοζάνης ως κοινωνικός εταίρος θα διανείμει στο κλειστό γήπεδο Λευκόβρυσης την Τετάρτη 05/12/2018 (09.00πμ-15.00μμ) τρόφιμα και διάφορα υλικά από προηγούμενη διανομή και συγκεκριμένα:

Άρτο-Δημητριακά-Μαρμελάδα- Αλεύρι σίτου- Γάλα εβαπορέ 6 τεμ.- Γάλα εβαπορέ 8τεμ. – Ελαιόλαδο- Ζάχαρη – Ζυμαρικά- Συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας πελτές- Τυρί φέτα- Αυγά- Γραβιέρα- Ρύζι- Γάλα σκόνη 2η βρεφικής ηλικίας- Γάλα σκόνη 3η βρεφικής ηλικίας- Κρέμα δημητριακών- Κρέμα ρυζάλευρο για βρέφη- Σετ γραφικής ύλης – Σχολικές τσάντες- Οδοντόκρεμα.

Επίσης παρακαλούνται οι ωφελούμενοι για διευκόλυνση τους να φέρουν κατά την παραλαβή, αποδεικτικό του ΑΜΚΑ τους( με την προσκόμιση του βιβλιαρίου ασθενείας ή της κάρτας ΑΜΚΑ) ή το αντίγραφο της αίτησης εγγραφής τους στο πρόγραμμα.

Επίσης να έχετε προμηθευτεί σακούλες για τη μεταφορά των συσκευασιών.

Ο Πρόεδρος
Σιαμπανόπουλος Γεώργιος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.