Το διήμερο 8-9 Δεκεμβρίου το 1ο Πολυθεματικό Ιατρικό Συνέδριο στα Σέρβια Κοζάνης – Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμαΤο 1ο Πολυθεματικό Ιατρικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στα Σέρβια το διήμερο 8-9 Δεκεμβρίου 2018. Κορυφαίοι ιατροί όλων σχεδόν των ειδικοτήτων με μεγάλη κλινική-διδακτική εμπειρία και επιστημονική καταξίωση θα παρουσιάσουν στις δύο ημέρες του συνεδρίου τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ιατρικής επιστήμης προσεγγίζοντας παράλληλα, μέσα από τις τοποθετήσεις τους και τη συζήτηση που θα αναπτυχθεί, ζητήματα που αφορούν τους πολίτες του Δήμου Σερβίων–Βελβεντού και της ευρύτερης περιοχής.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα ξεκινήσουν στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου ενώ για το βράδυ της ίδιας ημέρας στις 8μ.μ. είναι προγραμματισμένη η ειδική εκδήλωση κατά την οποία θα τιμηθούν πρόσωπα που έχουν καταξιωθεί στο χώρο που δραστηριοποιούνται (επιστημονικό, αθλητικό κοινωνικό) και σύλλογοι με σημείο αναφοράς το Δήμο Σερβίων–Βελβεντού.

Πρόκειται για μία διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών, με καλεσμένους ομιλητές καταξιωμένους επιστήμονες από το χώρο της υγείας.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αθανάσιο Κοσματόπουλο «στόχος του Συνεδρίου είναι οι πολίτες να έρθουν σε επαφή με τους ανθρώπους της ιατρικής κοινότητας, για να συζητήσουν και να λύσουν τυχόν απορίες που έχουν για θέματα υγείας, τα οποία είτε απασχολούν τους ίδιους, είτε μέλη της οικογένειάς τους.

Η αξία του συγκεκριμένου Συνεδρίου είναι διπλή, καθώς έχει καταρχήν κοινωνική διάσταση, αφού δημιουργεί συνθήκες ενημέρωσης μεταξύ ιατρών και πολιτών και επιπλέον ικανοποιεί το στόχο του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού να προωθήσει κάθε μορφής τουρισμού, στα πλαίσια της γενικότερης πολιτικής για την ανάπτυξη και τη συνεχή βελτίωση των συμφερόντων και της ποιότητας ζωής της τοπικής κοινωνίας.

Η προβολή που θα πάρει το Συνέδριο αναμένεται να είναι μεγάλη και να έχει αντίκτυπο σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς δραστηριότητας στην περιοχή μας».

Κλικ εδώ για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου

Διοργάνωση: ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
Συν-διοργάνωση: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Υποστήριξη: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Υπό την Αιγίδα: ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ

Ιστοσελίδα συνεδρίου https://dsv-ygeia-politon.weebly.com/
ΕΓΓΡΑΦΗ : https://dsv-ygeia-politon.weebly.com/eggrafi.html

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.