Συλλυπητήρια για την απώλεια του Γιάννη Τοπαλίδη, Τομεάρχη του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας

Ο Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών Ομίλου ΔΕΗ εκφράζει τη θλίψη του για τη ξαφνική απώλεια του Γιάννη Τοπαλίδη, Τομεάρχη της Διεύθυνσης Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας και μέλους του Συλλόγου επί σειρά ετών, εξαίρετου συναδέλφου που τον διέκρινε, η αξιοπρέπεια, το ήθος και η αφοσίωση στην Υπηρεσία και το καθήκον.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και το περιβάλλον του εκλιπόντος.

Η εξόδιος λειτουργία θα τελεσθεί σήμερα Δευτέρα, 26.11.2018 στο Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης Πτολεμαΐδας στις 15.30


Η ΔΚΜ Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου μηχανικού Γιάννη Τοπαλίδη, Τομεάρχη της Διεύθυνσης Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας και ενεργού μέλους της ΔΚΜ, τιμώντας την παράταξη και εκπροσωπώντας επί σειρά ετών τους συναδέλφους της Δυτικής Μακεδονίας στη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ-ΤΔΜ και στην Αντιπροσωπεία ΤΕΕ του Περιφερειακού μας Τμήματος. Η απώλεια του Γιάννη θα είναι αισθητή, καθώς υπήρξε ένας εξαιρετικός επιστήμονας, άξιος συνεργάτης και φίλος για πολλούς από εμάς. Ευχόμαστε καλό κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.