144 καταγγελίες και αιτήματα στο ΚΕΠΚΑ Δυτικής Μακεδονίας το 2017 – Δείτε αναλυτικά

Το σύνολο των καταγγελιών/αιτημάτων που δέχθηκε και διεκπεραίωσε το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ.) Δυτικής Μακεδονίας για το έτος 2017 ανήλθε στις 144.

Εξ αυτών 70 υποθέσεις είχαν θετική κατάληξη για τους καταναλωτές, 19 υποθέσεις είχαν αρνητική και 55 υποθέσεις συνεχίζονται στο τρέχον έτος.

Σε κάθε περίπτωση όλες οι καταγγελίες προωθήθηκαν αρμοδίως στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή για περαιτέρω εξέταση και για να επιβληθούν τα ανάλογα πρόστιμα σε περιπτώσεις παραβίασης του Ν. 2251/1994 και των δικαιωμάτων των καταναλωτών. Επίσης απεστάλησαν και προς φορείς της Πολιτείας με διαμεσολαβητικό χαρακτήρα.

Επιπλέον το ΚΕ.Π.ΚΑ. Δυτικής Μακεδονίας εξυπηρέτησε και δεκάδες καταναλωτές οι οποίοι ζήτησαν την χρήσιμη συμβουλή του σε περιπτώσεις παραβίασης των δικαιωμάτων τους δίχως να προχωρήσουν σε έγγραφη καταγγελία.

Το ΚΕ.Π.ΚΑ.–Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών – είναι μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική, πανελλαδική Ένωση Καταναλωτών. Εδώ και εικοσιοκτώ χρόνια, αγωνίζεται για την προστασία των δικαιωμάτων των Καταναλωτών, την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Στην Κοζάνη πρωτοξεκίνησε τη λειτουργία του το έτος 2001 ως ΚΕ.Π.ΚΑ. Νομού Κοζάνης.

Τα γραφεία του βρίσκονται στο κέντρο της Κοζάνης στην οδό Σωκρ. Μπλιούρα 2 απέναντι από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στον τρίτο όροφο.
Τηλ/Φαξ : 2461042282
E-mail : kepka@in.gr

Ωράριο λειτουργίας : Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή : 09:30 – 12:30 και Πέμπτη : 18:00 – 20:00

Για το ΚΕ.Π.ΚΑ. Δυτικής Μακεδονίας

Ο Πρόεδρος                                     Η Γενική Γραμματέας
Βασίλειος Στ. Ιωαννίδης               Παρασκευή Αν. Κτενίδου

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.