Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Palso στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Στο κατάμεστο από κόσμο Κοβεντάρειο Κοζάνης πραγματοποιήθηκε η ενδιαφέρουσα εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Palso Νομού Κοζάνης Γρεβενών με τίτλο “Ο ε(Ε)αυτός κατά την ε(Ε)φηβεία: σχέσεις και σχετίζεσθαι”.

Ομιλήτρια του σεμιναρίου ήταν η Θεοδοση-Πολυμέρη Κυριακή, Πιστοποιημένη Ψυχολόγος EFPA EuroPsy, Διευθύντρια Τμήματος Ψυχολογίας Aegean College, Συντονιστής Ερευνητικού Κέντρου ARC και Albert Ellis In House Clinic, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε απονομή πτυχίων LAAS και NOCN στους επιτυχόντες.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

 

 

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Palso στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  1. Είμαστε τυχεροί που έχουμε την Κυρία Lucy David στην πόλη μας και διοργανώνει σεμινάρια με θέματα που μας βοηθάνε να γίνουμε καλύτερους ανθρώπους με αξίες. Κυρία με ήθος και παιδεία, όχι απλά καθηγήτρια. Respect.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.