Καταγγελία Ραχήλ Μακρή για τον Δήμαρχο Αμυνταίου: «Έδωσε άδεια στους Σκοπιανούς να κάνουν συνέδρια στα οποία διεκδικούν εθνική μακεδονική μειονότητα Σλαβομακεδόνων»

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου, έδωσε άδεια στους Σκοπιανούς να κάνουν συνέδρια στα οποία διεκδικούν εθνική μακεδονική μειονότητα Σλαβομακεδόνων, αποκαλεί Χρυσή Αυγή όσους διαμαρτυρηθήκαμε για το αίσχος και λέει και ψέματα ότι δεν έδωσαν άδεια.

Δεν ντρέπεται που έδωσε άδεια για αυτό το αίσχος.

Δεν ντρέπεται να λέει ψέματα ότι δεν έδωσε άδεια, ενώ συνεδρίασαν το Δημοτικό Συμβούλιο από τον Ιούλιο και παραχώρησαν και αίθουσα να συνεδριάσουν για να ζητάνε μακεδονικές μειονότητες Σκοπιανών στα ιερά χώματα της Μακεδονίας.

Δεν ντρέπεται να αποκαλεί Χρυσαυγίτες, όσους πήγαν να διαμαρτυρηθούν για αυτή την ντροπή.

Από που και ως που με αποκαλεί Χρυσαυγίτισσα; Από πότε φτάσαμε στο σημείο να φοβόμαστε να εκφράσουμε την γνώμη μας υπέρ πατρίδος, γιατί με τα δεδομένα του κυρίου Τσίπρα και τα δικά του είμαστε φασίστες και εθνικιστές;

Είναι ανιστόρητος που θυσιάζει στο βωμό των πολιτικών του συμφερόντων την Μακεδονική ταυτότητα.

Εγώ γεννήθηκα Μακεδόνισσα και οι πρόγονοι μου έπεσαν στις μάχες υπέρ του τόπου, κατάγομαι από τον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου, τον Πόντο και την Αν. Θράκη και νιώθω πως τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μου που εξαιτίας της προδοσίας των κομιτατζήδων έσφαζαν στο χωριό μου.

Σπούδασα και έμαθα, πως η μακεδονική γλώσσα είναι ελληνική και όχι σλαβική.

Ανίδεοι, ανιστόρητοι και απαίδευτοι. Αίσχος.

Από που κι ως που έδωσαν άδεια σε Σκοπιανούς να κάνουν συνέδρια για να διεκδικούν μακεδονική μειονότητα;

Ποιοι νομίζουν ότι είναι; Παράνομοι κι αυτοί και τα σκοπιανά τόξα και απέκλεισαν το χωριό παράνομα. Για αυτό και θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη να καταγράφονται όταν λευτερωθούμε από τους κατσαπλιάδες και τους κομιτατζήδες.

Αν αυτοί που πονάμε τον τόπο μας και την Μακεδονία είμαστε ακροδεξιοί, αυτοί τι είναι; Κομιτατζήδες;

Ραχήλ Μακρή
Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

3 σχόλια στο άρθρο “Καταγγελία Ραχήλ Μακρή για τον Δήμαρχο Αμυνταίου: «Έδωσε άδεια στους Σκοπιανούς να κάνουν συνέδρια στα οποία διεκδικούν εθνική μακεδονική μειονότητα Σλαβομακεδόνων»

  1. Απροκάλυπτα, αναίσχυντα, αντεθνικά, διοργανώνουν το 3ο συνέδριο του «Ουράνιου Τόξου» στο χωριό Ξυνό Νερό στις 11-11-2018 και μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι η μάζωξη θα γίνει στο κοινοτικό κτήριο.
    Πρόκειται για το χωριό από το οποίο κατάγεται (τυχαίο;) και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Σέλτσας («εκπροσώπησε» την κυβέρνηση στις τελευταίες εκδηλώσεις των Ελευθερίων της περιοχής). Είναι πανελληνίως γνωστό ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής, μαζί με άλλους «καταπιεσμένους» της Δυτικής Μακεδονίας είχε προσφύγει το 1997 κατά της Ελλάδας, στο «Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», ζητώντας την καταδίκη της για την μη αναγνώριση του σωματείου «Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού» στη Φλώρινα.

    11 Νοε 2018 ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΚΤΙΝΕΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.