Τι λέει ο Θ. Κοσματόπουλος για το ψηφοδέλτιό του στις επόμενες εκλογές και για τους συμβούλους της παράταξής του που αποχώρησαν

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού κ. Θ. Κοσματόπουλος ξεκαθάρισε πως ο ίδιος θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τη διεκδίκηση του Δήμου, παρά τα όσα αναληθή έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα. Ο ίδιος χαρακτήρισε ως εσωτερική ηθική επιταγή προς τους κατοίκους του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού την υποψηφιότητά του για τη θέση του Δημάρχου, υλοποιώντας τα σχέδια που έχει. Ο κ. Κοσματόπουλος δεν ανακοίνωσε ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που θα έχει στο ψηφοδέλτιό του, όμως δήλωσε πως οι σχετικές επαφές έρχονται από μόνες τους και πως η σύνθεση του ψηφοδελτίου του, μετά τα όσα είδε και έζησε στον δήμο, θα αποτελείται από ανθρώπους ευπρεπείς, τίμιους, δυναμικούς, έξυπνους και με αγάπη για τον τόπο τους.

Ο ίδιος έκανε αναφορά στους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του οι οποίοι έχουν αποχωρήσει, δηλώνοντας σχετικά:

«Εγώ τους ανθρώπους αυτούς δεν τους ήξερα ούτε φατσικώς. Αλλά επειδή ξέρω τον εαυτό μου είπα πως και να είναι και κανένα στραβόξυλο θα στρώσει. Αλλά επειδή η γραμμή μου ήταν τίμια, ευθεία, ηθική και ευπρεπής, θεώρησα πως θα ακολουθήσουνε. Από εκεί και πέρα με λυπήσανε αφάνταστα. Φαντάσου να έχεις έναν αντιδήμαρχο αναπληρωτή δημάρχου, να του έχεις δώσει τα πάντα, να λέει πως σε εκτιμά σαν τον πατέρα του και την ίδια στιγμή να σου έρχεται ένα λιβελογράφημα χωρίς καμία αλήθεια και να γράφει ο πως ο δήμαρχος πρέπει να φύγει και να το υπογράφει και ο ίδιος. Για να φανταστείτε τι κλίμα επικρατεί στον Δήμο, στα εγκαίνια του υδροηλεκτρικού εργοστασίου που ο Δήμος έβαλε ένα σωρό λεφτά, εγώ σαν Δήμαρχος της περιοχής και σαν προϊστάμενος του ΤΟΕΒ δεν καλέστηκα να απευθύνω ούτε έναν χαιρετισμό. Είναι γελοίο να τους βλέπεις όλους εκεί, όλο τον σκληρό πυρήνα της ΜΚΟ και έναν νοικοκυραίο καλλιεργητή να μην είναι εκεί».

Δείτε τα σχετικά βίντεο του KOZANILIFE.GR:

 

 

Για τους συμβούλους που αποχώρησαν δήλωσε:

 

 

Δείτε την τοποθέτησή του για την αυτονομία του Βελβεντού – Κλικ εδώ

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τι λέει ο Θ. Κοσματόπουλος για το ψηφοδέλτιό του στις επόμενες εκλογές και για τους συμβούλους της παράταξής του που αποχώρησαν

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.