Ο Θ. Κοσματόπουλος για την αυτονομία του Βελβεντού: «Το Βελβεντό το δίχασαν με αισχρό τρόπο – Και να αυτονομηθεί ο Δήμος, πάλι εμείς θα κάνουμε κουμάντο και στα Σέρβια και στο Βελβεντό»

Στο θέμα της αυτονομίας του Βελβεντού αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Νοεμβρίου 2018 στην Κοζάνη.

Μεταξύ των άλλων ο κ. Κοσματόπουλος δήλωσε:

«Στις περασμένες εκλογές εγώ από το Βελβεντό πήρα 85% κάτι που σημαίνει ότι με προτιμούν για Δήμαρχο. Το τι προβλήματα θα δημιουργηθούν άμα γίνει αυτονομία του Δήμου δεν περιγράφεται. Αυτά νομίζω είναι πολιτικές φανφάρες και μάλιστα προεκλογικές. Με κάτι τέτοιο θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου. Το πράγμα ξεφεύγει από τα όρια της σοβαρότητας. Εγώ δεν έχω κανέναν πρόβλημα είτε αυτονομηθεί είτε όχι. Οι «πρώην» νομίζουν πως αν αυτονομηθούν θα πάρουν τη διοίκηση του Δήμου. Και να αυτονομηθεί ο Δήμος, να ξέρετε σίγουρα πως πάλι εμείς θα κάνουμε κουμάντο και στα Σέρβια και στο Βελβεντό. Το Βελβεντό το δίχασαν με αισχρό τρόπο.»

Δείτε το σχετικό βίντεο του KOZANILIFE.GR:

 

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Ο Θ. Κοσματόπουλος για την αυτονομία του Βελβεντού: «Το Βελβεντό το δίχασαν με αισχρό τρόπο – Και να αυτονομηθεί ο Δήμος, πάλι εμείς θα κάνουμε κουμάντο και στα Σέρβια και στο Βελβεντό»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.