Εξιχνιάστηκαν άλλες 4 κλοπές από τον 57χρονο άντρα που δρούσε στα Γρεβενά – Είχε κλέψει πάνω 10.000 ευρώ από συρτάρια γραφείων και τσάντες



-Εξιχνιάστηκαν ακόμη 4 περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν στην πόλη των Γρεβενών
-Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 57χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 29-10-2018 για το ίδιο αδίκημα

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, ακόμη 4 περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν στην πόλη των Γρεβενών και σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 57χρονου ημεδαπού, ο οποίος είχε συλληφθεί την 29-10-2018 για το ίδιο αδίκημα (κλικ εδώ).

Αναλυτικότερα, μετά από συστηματική έρευνα των αστυνομικών, προέκυψε ότι από το Δεκέμβριο του 2016 έως τον Ιούλιο του 2018 ο 57χρονος, χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία, διέπραξε ακόμη τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπής σε βάρος ημεδαπών γυναικών και ανδρών, ηλικίας από 44 έως 62 ετών. Συγκεκριμένα, ο 57χρονος αφαίρεσε συνολικά, μέσα από συρτάρια γραφείων καθώς και από τσάντες, το χρηματικό ποσό των 10.250 ευρώ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις κλοπών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.