Δήμαρχος Βοΐου: «Κανένα επίσημο έγγραφο δεν έχει σταλεί από το ΓΕΕΘΑ, το οποίο να αναφέρεται στο στρατόπεδο Πόρτη»

Ο Δήμαρχος Βοΐου για άλλη μία φορά διαβεβαιώνει ότι κανένα επίσημο έγγραφο δεν έχει σταλεί από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, το οποίο να αναφέρεται στο στρατόπεδο «Μιλτιάδη Πόρτη». Οι πληροφορίες περί εγγράφου από το ΓΕΕΘΑ οι οποίες δόθηκαν στη δημοσιότητα δεν μπορούν να θεωρούνται αξιόπιστες, όπως και το ίδιο το έγγραφο το οποίο φαίνεται να φέρει ακόμα και χειρόγραφες σημειώσεις ονομάτων και προσωπικών τηλεφώνων.

Οποιαδήποτε διακίνηση δημοσίων εγγράφων απαιτεί μία ορισμένη διαδικασία και δεν μπορεί να πραγματοποιείται χωρίς τα απαραίτητα στοιχεία. Μία απλή φωτογραφία κινητού τηλεφώνου, όπως δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο στις 9 Νοεμβρίου, δεν αποδεικνύει ότι το έγγραφο είναι επίσημο, ούτε ότι έχει κοινοποιηθεί στους αποδέκτες του στις 30 & 31 Οκτωβρίου.

Παρακαλούνται οι πολίτες να είναι προσεκτικοί και να διασταυρώνουν τις πληροφορίες που δίνονται στη δημοσιότητα. Καταγγέλλουμε οποιαδήποτε αυθαίρετη διακίνηση ψευδών ειδήσεων, η οποία στόχο έχει τη δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων και την αναπαραγωγή σχολίων περί κακής διαχείρισης και διοίκησης θεμάτων που αφορούν το Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή.

Παρακαλούμε και προκαλούμε τους πολίτες ή συμβούλους, οι οποίοι έχουν απτές αποδείξεις ότι το εν λόγω έγγραφο κοινοποιήθηκε και αναγνώστηκε από το Δήμαρχο, έχοντας επίγνωση των πράξεών τους και των λεγόμενών τους, να δώσουν τις πληροφορίες στη δημοσιότητα αναλαμβάνοντας την πλήρη ευθύνη.

Ο Δήμαρχος Βοΐου
Δημήτριος Λαμπρόπουλος

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.