Ο Δημήτρης Δημόπουλος παρουσιάζει στην Πτολεμαΐδα τον νέο σταντ-απ μονόλογό του με τίτλο «Καφρόκρεμα»

Μετά το κλασικό πια Αντί Διδακτορικού και την άκρως πρωτότυπη Υπερπαραγωγή, ο Δημήτρης Δημόπουλος ανεβαίνει στη σκηνή με την Καφρόκρεμα. Ο γνωστός κωμικός παρουσιάζει τα πιο σκωπτικά και ανατρεπτικά ως τώρα κείμενά του, αντιμετωπίζοντας κάθε θέμα με αθώο ενθουσιασμό μα και ειρωνικό σκεπτικισμό ταυτόχρονα. Το αποτέλεσμα; Μια παράσταση που κινείται με την ίδια ευκολία από την καφρίλα των πιο κρυφών σκέψεων όλων μας, ως την αφρόκρεμα των πιο ευγενών προθέσεών μας, ένας σταντ-απ μονόλογος και του ύψους, και του βάθους!

Η Καφρόκρεμα καταφθάνει στην Πτολεμαΐδα στην ολοκληρωμένη μορφή της, μετά τις σολντ-άουτ πρώτες παρουσιάσεις της στο Athens Comedy Festival και το Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης, για μία μόνο παράσταση στις 10 Νοέμβρη στο Σιγά τον Πολυέλαιο.

Καφρόκρεμα, σταντ-απ μονόλογος του Δημήτρη Δημόπουλου
ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΕΛΑΙΟ, Βασ.Κωνσταντίνου 21-23, Πτολεμαΐδα
Σάββατο 10 Νοέμβρη στις 22:30
Πληροφορίες, κρατήσεις: 2463028787

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα της Σκέπης Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Δημήτρης Δημόπουλος (ΣΚΠΙΔΔ).

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ο Δημήτρης Δημόπουλος παρουσιάζει στην Πτολεμαΐδα τον νέο σταντ-απ μονόλογό του με τίτλο «Καφρόκρεμα»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.