Επίδειξη αερομοντελισμού στην Κοζάνη από τον Σύλλογο Αερομοντελιστών ΚοζάνηςΟ Σύλλογος Αερομοντελιστών Κοζάνης (Σ.Α.Κ.), με αφορμή την γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας, διοργανώνει επίδειξη αερομοντελισμού το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στο μοντελοδρόμιο του συλλόγου στο Μαυροδένδρι Κοζάνης.

Οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον όμορφο κόσμο του αερομοντελισμού ο οποίος ως άθλημα υπάγεται στην Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία (www.elao.gr ). Και τις δύο ημέρες μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα μέλη του συλλόγου για θέματα αερομοντελισμού και να δούνε από κοντά πολυάριθμα αεροπλάνα και ελικόπτερα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ

– Σάββατο 10 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης από τις 11:00 το πρωί στατική έκθεση αερομοντέλων μαζί με προβολή βίντεο των δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας.

– Κυριακή 11 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί στο μοντελοδρόμιο του συλλόγου στο Μαυροδένδρι Κοζάνης θα πραγματοποιηθούν:
ελεύθερες πτήσεις αεροπλάνων και ελικοπτέρων
πτήσεις προσομοίωσης αγωνιστικού προγράμματος
στατική έκθεση αερομοντέλων

Πως θα βρείτε το μοντελοδρόμιο:
Κατευθυνόμενοι από Κοζάνη προς Πτολεμαΐδα: Στον κυκλικό κόμβο ακριβώς στο τέλος των Κοίλων, επιλέξτε την Τρίτη έξοδο που οδηγεί προς Μαυροδένδρι – Ποντοκώμη
Κατευθυνόμενοι από Πτολεμαΐδα προς Κοζάνη: στην πρώτη έξοδο του ίδιου κυκλικού κόμβου.
Το μοντελοδρόμιο Θα βρίσκεται στα αριστερά σας, περίπου στα 3 χιλιόμετρα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και τις δύο ημέρες των εκδηλώσεων.

Στην εκδήλωση μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και μέλη από άλλους αεραθλητικούς Συλλόγους.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6977665761.

Facebook: Σύλλογος Αερομοντελιστών Κοζάνης

Σας περιμένουμε όλους!

Δ.Σ. Συλλόγου Αερομοντελιστών Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.