Ξενάγηση του Β. Σημαδράκου στην νέα Δημοτική Βιβλιοθήκη της ΚοζάνηςΣτους χώρους του νέου κτιρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης ξεναγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών και υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης κ. Β. Σημανδράκος.

Ο ίδιος γράφει σχετικά στο facebook:

«Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Πρόεδρο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης κ. Παναγιώτη Δημόπουλο καθώς και τον Αντιπρόεδρο κ. Παναγιώτη Πτωχούλη, ξεναγηθήκαμε στους χώρους του νέου κτηρίου και ενημερωθήκαμε για την επικείμενη λειτουργία τους. Η Βιβλιοθήκη της Κοζάνης, με ιστορία που ξεκινά από τον 16ο αιώνα, αποτελεί έναν εν υπνώσει θησαυρό που πρέπει να ανακαλυφθεί. Μέλημά μας πρέπει να είναι η στήριξη της Βιβλιοθήκης μέσω μιας έξυπνης πολιτικής προκειμένου να αναδειχθούν τόσο οι σπάνιοι θησαυροί, όπως τα παλαίτυπα, όσο και το μουσείο της, ώστε να αποτελέσει ένα πρότυπο ερευνητικό και μορφωτικό φορέα με Ευρωπαϊκό και διεθνή προσανατολισμό».

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ξενάγηση του Β. Σημαδράκου στην νέα Δημοτική Βιβλιοθήκη της Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.