Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την 106η επέτειο της μάχης των Λαζαράδων και της απελευθέρωσης της πόλης των Σερβίων

Ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για την 106η επέτειο της μάχης των Λαζαράδων και της απελευθέρωσης της πόλης των Σερβίων από τον τουρκικό ζυγό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Τρίτη 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

 

0800 Έπαρση Σημαίας.- Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό  Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λαζαράδων.
1030    Επίσημη Δοξολογία
Επιμνημόσυνη δέηση στον χώρο του μνημείου Πεσόντων στην πλατεία Λαζαράδων και στη συνέχεια εκφώνηση του  πανηγυρικού της ημέρας από τον Καθηγητή του Γυμνασίου Λιβαδερού – Τρανοβάλτου κ. Κοτίτσα Κωνσταντίνο.
Κατάθεση στεφάνων.
Σιγή ενός λεπτού, Εθνικός Ύμνος.
1130    Δημοτικοί χοροί από τα τμήματα του Πολιτιστικού – Μορφωτικού Συλλόγου Τρανοβάλτου «Η Αναγέννηση»  στην Πλατεία Λαζαράδων.           

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

                        

0800 Έπαρση Σημαίας.-  Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων  Ευλαμπίου και Ευλαμπίας στα «Στενά Πόρτες». (6ο χλμ Εθνικής Οδού Σερβίων – Λάρισας).
1030    Επίσημη Δοξολογία
Επιμνημόσυνη Δέηση στον χώρο του Ηρώου και στη  συνέχεια εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαδόπουλο Σταύρο.
Κατάθεση στεφάνων.
Σιγή ενός λεπτού, Εθνικός Ύμνος.
1130    Παρέλαση στην Κεντρική Οδό Ανδρέα Παπανδρέου.
1200    Παραδοσιακοί χοροί στην Κεντρική Πλατεία Σερβίων από τμήματα του Μορφωτικού Συλλόγου Σερβίων «ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ».

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ Μ.Ο. ΣΕΡΒΙΩΝ «ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ» / ΤΡΙΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

 

2030 Σέρβια / Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου: Πανηγυρική εκδήλωση για την επέτειο της απελευθέρωσης των Σερβίων. Θα παρουσιαστούν αποσπάσματα από το υπό έκδοση βιβλίο του αείμνηστου Θανάση Τσαρμανίδη.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.