Επίσκεψη του βουλευτή Θέμη Μουμουλίδη σε Σχολεία της Π.Ε. Κοζάνης



Σχολεία της περιοχής επισκέφτηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μουμουλίδης, μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής. Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιήθηκαν καθημερινά από 11 έως 14 Σεπτεμβρίου, διαπιστώθηκε η άρτια προετοιμασία των Σχολείων, οι ελάχιστες ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό, καθώς και η μηδενική έλλειψη σχολικών βιβλίων.

Ο Θέμης Μουμουλίδης συνομίλησε με διευθυντές σχολείων, αλλά και εκπαιδευτικούς για προβλήματα που τυχόν υπάρχουν και άκουσε με ενδιαφέρον σημαντικές προτάσεις από την πλευρά των εκπαιδευτικών. Οι συναντήσεις έγιναν σε ένα απολύτως φιλικό και δημιουργικό περιβάλλον.

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε την διαρκή προσπάθεια της κυβέρνησης για αναβάθμιση του εκπαιδευτικού μας συστήματος αλλά και την διαρκή προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών εργασίας των εκπαιδευτικών, καθώς και την δημιουργία ενός ασφαλούς και δημιουργικού εκπαιδευτικού περιβάλλοντος.

Σημαντική εξέλιξη η πρόσληψη περίπου 20 χιλιάδων αναπληρωτών εκπαιδευτικών, αλλά και η επερχόμενη πρόσληψη στις αρχές του 2019 για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια σημαντικού αριθμού μονίμων εκπαιδευτικών.

Τα σχολεία που επισκέφτηκε ο Θέμης Μουμουλίδης είναι:

Δημοτικό Σχολείο ΖΕΠ
3ο Λύκειο Κοζάνης
Καλλιτεχνικό Σχολείο Κοζάνης [ Κλείτος]
Μουσικό Σχολείο Πτολεμαίδας
Ειδικό Σχολείο Πτολεμαίδας
9ο Δημοτικό Κοζάνης
12ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης.

Στο πλαίσιο έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ο Θέμης Μουμουλίδης επισκέφτηκε τον Περιφερειακό Διευθυντή εκπαίδευσης κ. Κώστα Κωνσταντόπουλο, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τον τρόπο οργάνωσης του έργου της περιφερειακής διεύθυνσης. Δήλωσε πως είναι καθημερινά στη διάθεση και στο πλευρό των εκπαιδευτικών και του σημαντικού έργου τους και πως πρόθεσή του είναι η σταδιακή επίσκεψή του, στο σύνολο των σχολείων της περιοχής.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμη Μουμουλίδη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.