Άκης Σακελλαρίου: Υγιής και χαρούμενος μετά την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του με τη νόσο των λεγεωνάριων



Το διαδικτυακό “ευχαριστώ” του Άκη Σακελλαρίου ο οποίος κατάφερε να αναρρώσει μετά την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του κατά την οποία νοσηλεύτηκε στην Εντατική με τη νόσο των λεγεωνάριων

Μετά από σχεδόν τρεις εβδομάδες νοσηλείας με τη νόσο των λεγεωνάριων στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου “Σωτηρία”, ο Άκης Σακελλαρίου ανάρρωσε και είναι υγιέστατος.

Σήμερα δημοσίευσε στο προφίλ του στο Facebook μία φωτογραφία, δείχνοντας πως είναι πλέον καλά στην υγεία του.

Ο δημοφιλής ηθοποιός που προσβλήθηκε από το βακτήριο της legionella (νόσος των λεγεωνάριων) φωτογραφήθηκε χαμογελαστός μαζί με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου που τον περιθάλπει, ευχαριστώντας τους για την περίθαλψή του.

Η νόσος των λεγεωνάριων εμφανίζει συμπτώματα με πυρετός, ρίγος, κεφαλαλγία, πόνο στους μυς, που στην συνέχεια εξελίσσονται σε ξηρό βήχα, δυσκολία στην αναπνοή, ακόμη και βαριάς μορφής πνευμονίας.

Τα συμπτώματα μπορεί να εκδηλωθούν ακόμη και σε διάστημα δέκα ημερών, ενώ η πλειονότητα των ασθενών απαιτείται να νοσηλευθεί, αν και δεν νοσούν όλοι, αφού κάποιοι το αντιλαμβάνονται ως βαρύ κρυολόγημα.

Σημειώνεται ότι το βακτήριο που την προκαλεί, εντοπίζεται σε συστήματα νερού, ενώ αποικίζει σε συστήματα ύδρευσης, όπως και το δίκτυο παροχής θερμούς ή κρύου νερού.

Πηγή: news247.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.