Το μέχρι τώρα καλύτερο Αντάμωμα των Φρουριωτών το φετινό – Δείτε το βίντεο

Περισσότερος κόσμος από κάθε προηγούμενη φορά και μεγαλύτερο γλέντι στο Αντάμωμα στο Φρούριο* του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού Κοζάνης, που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Φίλων και Ενεργών Πολιτών Φρουρίου το Σάββατο 18 Αυγούστου 2018 στον αύλειο χώρο του -πάλαι ποτέ- Δημοτικού Σχολείου.

Η αιτία της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου από τη γύρω περιοχή είχε ονοματεπώνυμο και λεγόταν …Γιάννης Γρίβας. Ο εξαιρετικός κλαρινίστας με καταγωγή από την Ελάτη, επικεφαλής της δημοτικής ορχήστρας, που πραγματικά προσέλκυσε τον κόσμο και στη συνέχεια τον αποζημίωσε με το πρόγραμμά του στο μεγάλο γλέντι, έχοντας συμπαραστάτες άξιους μουσικούς, όπως το Δημήτρη Καρακώστα στο τραγούδι, το Βαγγέλη Μαραμή στα πλήκτρα, κ.α.

 

 

*Ποιο Φρούριο; Αυτό, του ξεχασμένου οικισμού των λιγότερων των 15 μόνιμων κατοίκων, που δεν έχει πρόσβαση με ασφαλτόδρομο στην έδρα της κοινότητας, στο Τρανόβαλτο…

mikrovalto.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.