Ξεκινούν ασφαλτοστρώσεις στην πόλη της Κοζάνης – Σε ποιες οδούς θα γίνουν παρεμβάσεις και πότε θα ολοκληρωθεί η αποκατάσταση



Ασφαλτοστρώσεις αλλά και αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος (λακκούβες κ.α.) ξεκινούν την Τετάρτη 22 Αυγούστου στην πόλη της Κοζάνης.

Στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση οδών Δήμου Κοζάνης» θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις στις οδούς:

– Βερμίου (από κόμβο Κρόκου έως κόμβο Λαρίσης).
– Κωστή Παλαμά (από πλατεία Λασσάνη έως Γεωργίου Τιόλη).
– Μακρυγιάννη (από Λέλας Καραγιάννη έως Ρωμανού Μελωδού).

Στο πλαίσιο του έργου «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων πόλης της Κοζάνης» θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος στις οδούς:
– Μεγάλου Αλεξάνδρου
– Φον Κοζάνη
– Ιωάννη Τράντα
– Μουσών
– Σπύρου Μαρινάτου
– Μαντώ Μαυρογένους με Γρηγορίου Λαμπράκη.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν έως το τέλος του μήνα με την κυκλοφορία να γίνεται από παράπλευρες οδούς.

«Μια από τις δεσμεύσεις αυτής της δημοτικής αρχής ήταν και είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Μια διαρκής μάχη που για να κερδηθεί δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αποσπασματικά αλλά μέσω ενός μακροπρόθεσμου ρεαλιστικού πλάνου. Στο πλαίσιο αυτό, από τη μέρα που αναλάβαμε σχεδιάσαμε και υλοποιούμε σταδιακά μια μεγάλη παρέμβαση που αφορά την ασφαλτόστρωση και αποκατάσταση οδών στην πόλη της Κοζάνης αλλά και στο σύνολο των Τοπικών Κοινοτήτων. Ήδη τα αποτελέσματα είναι εμφανή και το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν ακόμη περισσότερο. Οι ανάγκες φυσικά δεν τελειώνουν αλλά μέσα από το συνολικό σχεδιασμό επιδιώκουμε να δώσουμε λύσεις σε όσα περισσότερα προβλήματα μπορούμε» δήλωσε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης.

11 σχόλια στο άρθρο “Ξεκινούν ασφαλτοστρώσεις στην πόλη της Κοζάνης – Σε ποιες οδούς θα γίνουν παρεμβάσεις και πότε θα ολοκληρωθεί η αποκατάσταση

  1. Πάλι όχι την Αιανής ?? Σπάσαμε τα αμορτισέρ εντελώς … Ντροπή ρε Δήμαρχε έλα και μόνος σου να δεις …Αν δεν ρίξεις άσφαλτο την Αιανής. Ψάξε να βρεις ψηφο

  2. επίσης καλό θα ήταν να κλείσουν και τις τρύπες που άνοιξε η @@@@@@@ Vodafon για να περάσει τα καλώδια και άπλα έριξαν λίγα χαλίκια για να τς κλείσουν και οι δρόμοι έχουν γίνει σαν της καρχιας το ….. Για να μην προχωρήσουμε με μηνύσεις στην εταιρία για την μη σωστή αποκατάσταση.!!!

  3. Κεντρικές οδούς στις οποίες παίρνουν καθημερινά εκατοντάδες αυτοκίνητα για ποιο λόγο δεν τις πειράζουν πχ Ανδρέα Παπανδρέου…. Όσον αφορά αυτά που άνοιξε η ιδιωτική εταιρία για τα δίκτυα αν μείνουν έτσι είμαστε άξιοι τις μοίρας μας…..

  4. Να ολοκληρώσει και την πλακοστρωση στο Πάρκο στο Avanzo που ρίξανε λίγο τσιμέντο και το συνεργείο Την παράτησε μισή,άσε δε που τα παγκάκια είναι άθλια και να σπασμένα και δεν μπορεί να καθίσει άνθρωπος…ας έρθει όποιος θέλει από τους ιθύνοντες να καθίσει στα παγκάκια και να μην μπορεί να περπατήσει στις κατεστραμμένες πλάκες,το συνεργείο ήρθε για λίγο πριν μια βδομάδα κι έπιναν καφεδάκι και αντί να ολοκληρώσει την πλακοστρωση μην τους είδατε…ξανά…κοινώς κάνουν πασαλλειματα….

  5. Οπωσδήποτε στην Αιανής πρέπει να γίνει νέα ασφαλτόστρωση.Τα αυτοκίνητα τα έχουμε καταστρέψει…

  6. Στις οδούς Περγάμου, Πανόρμου, Περδικάρη, Πλατεία Αυλιώτη το οδόστρωμα είναι χάλια. Κάντε κάτι, σπάσαμε τα αυτοκίνητά μας. Και να ήταν μόνο εκεί τα προβλήματα; Σε όλη την πόλη πρέπει να αποκατασταθούν οι δρόμοι.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.