Εικαστικό Δρώμενο στην Κοζάνη: Το πλέον ολοκληρωμένο έργο τέχνης που διεγείρει όλες τις αισθήσεις…Είναι το πλέον ολοκληρωμένο έργο τέχνης εκείνο το οποίο διεγείρει και τις πέντε αισθήσεις;

Θέτοντας  αυτό το ερώτημα οι εικαστικοί Ελένη Δινοπούλου και Ελένη Κεσίσογλου,  προβαίνουν στην παρουσίαση αυτού του δρώμενου, προσπαθώντας μέσω της  διαφορετικής προσέγγισης και ανάλυσης του θέματος  να  απαντήσουν  στο ερώτημα.

Η πρώτη προσέγγιση επανεξετάζει το οικείο και ρίχνοντας μια μεταμορφωτική ματιά στα ταπεινά και απλά πράγματα αναδύει στην επιφάνεια μνήμες, εικόνες, ήχους, μυρωδιές, γεύσεις και υφές, που μας οδηγούν  να εντοπίσουμε το καλό και το όμορφο μέσα από τα οποία θα γεννηθεί το «νέο».

Με τη δεύτερη προσέγγιση ταξιδεύουμε στον χρόνο και μεταφερόμαστε σε έναν  κατεστραμμένο μελλοντικό κόσμο, στον οποίο διασώζεται ένα υγιές κύτταρο, που μεταφέρει πληροφορίες  και μηνύματα  στους  επερχόμενους.  

Συνέργεια των Εικαστικών: Ελένης  Δινοπούλου &  Ελένης  Κεσίσογλου

Τα εγκαίνια του εικαστικού δρώμενου, που εντάσσεται στο πλαίσιο των Λασσανείων 2015, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 – ώρα 19.00  στην Αποθήκη του Ο.Σ.Ε Koζάνης  

Το δρώμενο θα επαναληφθεί την Κυριακή 30 Αυγούστου 2015 ώρα 11.00-14.00 & 18.00-22.00

Είσοδος Ελεύθερη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.