Ευχαριστήριο του Συσσιτίου Απόρων Δημοτών του Δήμου ΚοζάνηςΤο Συσσίτιο Απόρων Δημοτών του Δήμου Κοζάνης θα ήθελε να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στήριξαν, το μήνα Μάιο, την προσπάθεια του. Συγκεκριμένα:

Τους μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, αλλά και το Σύλλογο Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου για την υιοθεσία μιας εβδομάδας του Συσσιτίου και συγκεκριμένα από 25 έως 29 Μαΐου.
Το αρτοποιείο του κ. Σιδέρη Ιωάννη για την καθημερινή δωρεάν προσφορά άρτου
Το αρτοποιείο του κ. Καραλίγκα Πάσχου για την καθημερινή δωρεάν προσφορά άρτου
Το ζαχαροπλαστείο «Αμορίνο» για την παροχή δωρεάν αρτοπαρασκευασμάτων
Την εταιρία «ALFA – Δημιουργίες Ζύμης» για την προσφορά κατεψυγμένων προϊόντων σε εβδομαδιαία βάση
Τη Γερόντισσα και τις αδελφές της Ιεράς Μονής Αναλήψεως Κοζάνης για τη συνεχή στήριξη τους, που αυτό το μήνα προσέφεραν 2 τενεκέδες λάδι, 1 τσουβάλι ρύζι και μπισκότα
Τους αποφοίτους του 4ου Λυκείου Κοζάνης, έτους 1990-1991, για την προσφορά ενός ολοκληρωμένου γεύματος, μιας ημέρας, για όλους τους δικαιούχους τους συσσιτίου, στη μνήμη του συμμαθητή τους Δημητρίου Τσιρέκα
Το Σύλλογο Γυναικών Κοζάνης για την προσφορά τροφίμων μετά από εκδήλωση
Την οικογένεια της εκλιπόντος Μαγδαληνής Γκόρα, για την προσφορά μαγειρεμένου φαγητού στη μνήμη της
Την κ. Φανή Βαββού για την προσφορά τροφίμων στη μνήμη του συζύγου της Βασίλη Βαββού
Το οπωροπωλείο Βλιαγκόφτη Ολυμπία, για την προσφορά μεγάλης ποσότητας ειδών μαναβικής και φρούτων
Την κ. Βασιλική Παγούνη, για την προσφορά ενός ολοκληρωμένου γεύματος, μιας ημέρας, για όλους τους δικαιούχους του συσσιτίου, στη μνήμη των εκλιπόντων της οικογένειας της (πατέρα, μητέρα, αδελφή, αδελφό)
Αλλά και όσους συνεισφέρουν ανώνυμα στην καθημερινή προσπάθεια του Συσσιτίου Απόρων Δημοτών

Σήμερα, οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, δεν απειλούν μόνο τους κατοίκους, μιας και παρατηρείται ραγδαία αύξηση των ανθρώπων που χρειάζονται σίτιση, αλλά απειλούν και τη βιωσιμότητα των προνοιακών δομών. Για το λόγο αυτό καλούμε όλους να στηρίξουν τη λειτουργία του συσσιτίου, είτε προσφέροντας τρόφιμα απευθείας στο χώρο του συσσιτίου (κτίριο 40 μάρτυρες, Πλακοπίτη 11), είτε στηρίζοντας τα καλάθια που υπάρχουν σε διάφορα πολυκαταστήματα τροφίμων στην πόλη μας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Συσσίτιο Απόρων Δημοτών του Δήμου Κοζάνης, αλλά και για δικούς σας τρόπους συμμετοχής και υποστήριξης του έργου του, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2461351117.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.