Σέρβια: Απόλυτα επιτυχημένη η 5η Έκθεση Τοπικών, Αγροτικών & Βιοτεχνικών Προϊόντων – Δείτε το βίντεο

Με την απόλυτη ικανοποίηση εκθετών και επισκεπτών και με μία όμορφη μουσική εκδήλωση έπεσε η αυλαία της 5ης  Έκθεσης  Τοπικών, Αγροτικών & Βιοτεχνικών Προϊόντων που λειτούργησε στο χώρο του παλιού ΄΄Τούρκικου΄΄ Σχολείου στα Σέρβια.
 
Η συνεργασία του Συλλόγου Εθελοντών ΄΄Σέρβια Εν Δράσει΄΄ με το Δήμο Σερβίων – Βελβεντού και η απόφαση η Έκθεση να ΄΄μετακομίσει΄΄ από φέτος στον συγκεκριμένο κτίριο αλλάζοντας παράλληλα και την ημερομηνία λειτουργίας της διαμόρφωσαν ένα σκηνικό που έδωσε ώθηση και δυναμική  στο θεσμό που πλέον αποκτά μία ιδιαίτερη θέση στο χώρο των αντίστοιχων εκθέσεων. «Τα ιδιαίτερα θετικά σχόλια εκθετών και επισκεπτών, οι παρατηρήσεις τους καθώς και τα δικά μας συμπεράσματα αποτελούν τον οδηγό για τη Δημοτική Αρχή και τον Σύλλογο Εθελοντών ΄΄Σέρβια Εν Δράσει΄΄  για την Έκθεση της επόμενης χρονιάς» ανέφερε ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού κ. Νίκος Τέτος ο οποίος υπογράμμισε ότι «στα σχέδια της Δημοτικής Αρχής είναι η Έκθεση να επεκταθεί και στον πάνω όροφο του κτιρίου, το οποίο παρέμενε ανενεργό όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες προς τους εκθέτες. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα μέλη του Συλλόγου ΄΄Σέρβια Εν Δράσει΄΄ ενώ ευχαριστούμε όλους τους εκθέτες για την απόφασή τους να στηρίξουν την Έκθεση».
 
Η τελευταία ημέρα της Έκθεσης περιελάμβανε το απόγευμα δραστηριότητες και παιχνίδι για τα παιδιά από την Θεατρική Ομάδα Σερβίων ενώ το κατάλληλο σκηνικό για το φινάλε αποτέλεσε η μουσική βραδιά που έκλεισε, αργά το βράδυ της Κυριακής, την 5η  Έκθεση  Τοπικών, Αγροτικών & Βιοτεχνικών Προϊόντων.

 

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ 5η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ from DIMOS SERVION-VELVENTOU on Vimeo.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.