Ένας Κοζανίτης στο Hot Seat με τον Γιάννη Ζουγανέλη: Κέρδισε… χάνοντας!



Ο Σωφρόνης Ευθιμιάδης, είναι ένας συντοπίτης μας, για τον οποίο η Κοζάνη είναι περήφανη που “βγάζει” τέτοια παιδιά!

Σπούδασε Σχολή Καλών Τεχνών – Τμήμα Θεάτρου στο ΑΠΘ. Δουλεύει ως αναπληρωτής στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και κατοικεί στον Πειραιά.

Έξι μήνες περίπου πέρασαν, από τη συμμετοχή του σε γνωστό τηλεπαιχίδι. Τον περασμένο Δεκέμβρη του 2014 (03/12/2014), βρέθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ Hot Seat, που παρουσιάζει ο Γιάννης Ζουγανέλης, όπου έδωσε κυριολεκτικά ρεσιτάλ ερμηνείας με το αστείρευτο χιούμορ του και έκανε τον Γιάννη Ζουγανέλη, να τον θαυμάσει (14.57″)!

Ο Σωφρόνης Ευθυμιάδης, κατάφερε να φτάσει ως τον τελικό του παιχνιδιού απαντώντας σωστά στην ερώτηση: “Την υπογραφή ποιου σύγχρονου καλλιτέχνη, φέρει το γλυπτό του Μάικλ Τζάκσον, που κρατά έναν χιμπατζή”. Μάλιστα, ήταν μία απάντηση την οποία ο Σωφρόνης την είπε στην τύχη!

Ο παρουσιαστής όμως και η παραγωγή της εκπομπής, είχαν διαφορετική άποψη για τη σωστή απάντηση, η οποία μετρήθηκε εκτός χρόνου για τον Σωφρόνη, με αποτέλεσμα να μην πάρει το χρηματικό ποσό των 3.500 ευρώ, αλλά μία δωροεπιταγή των 500 ευρώ.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, είπε χαρακτηριστικά: “Αυτό,με φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση, διότι η τύχη σου μεν σε βοήθησε, αλλά δεν ήσουν μέσα στα πλαίσια του χρόνου. Εγώ, δεν θα θελα να ξανασυμβεί αυτό”.

Ο Σωφρόνης, το αντιμετώπισε με χιούμορ, απαντώντας : “Τα δέχομαι”, εννοώντας τη δωροεπιταγή των 500 ευρώ.

Ο ίδιος λέει σήμερα :

“Ηθικό δίδαγμα για μένα: Όποιος Θέλει να δίνει την Αγάπη γύρω του & προσπαθεί να επικοινωνήσει ανθρώπινα με τους Πάντες, θα του δοθούν στο Πολλαπλάσιο η Επιτυχία κι η Ευτυχία… όποτε όμως Αυτές θέλουν! Κάντε το κι εσείς φίλοι μου, Αγαπήστε τους γύρω σας & θα Κερδίσετε αρκετά!”

Δείτε το σχετικό βίντεο στα σημεία 14.50″ και 34.40″:

 

Α.Ζ. για το kozaniLife.gr

3 σχόλια στο άρθρο “Ένας Κοζανίτης στο Hot Seat με τον Γιάννη Ζουγανέλη: Κέρδισε… χάνοντας!

  1. Χριστιάνα Χολέβα

    - Edit

    Απαντήστε

    Το θέμα είναι ότι η παραγωγή της εκπομπής κάνει πάντα τα αδύνατα δυνατά ώστε να μην κερδίσει κανένας παίκτης μεγάλο ποσό… Άλλωστε, τα 500 ευρώ που παίρνει στο τέλος ο παίκτης, αν απαντήσει σωστά στην προτελευταία ερώτηση και χάσει την τελευταία, δεν προέρχονται από την παραγωγή αλλά από τον Βερόπουλο!!! Αυτός τελικά κρατάει την εκπομπή και φυσικά ο Ζουγανέλης που κάνει ότι καλύτερο μπορεί ο άνθρωπος…
    Όσο για τις ερωτήσεις, εκεί επικρατεί το απόλυτο χάος… Καμία διαβάθμιση, καμία συγκρότηση, κανένα ισορροπημένο κριτήριο. Τα πάντα εξαρτώνται από την επίτευξη του στόχου που είναι <>…
    Το παιχνίδι δεν θα έπρεπε να ρωτάει <> αλλά <>

    1. Ξαναγράφω το σχόλιό μου σωστά.
      Το θέμα είναι ότι η παραγωγή της εκπομπής κάνει πάντα τα αδύνατα δυνατά ώστε να μην κερδίσει κανένας παίκτης μεγάλο ποσό… Άλλωστε, τα 500 ευρώ που παίρνει στο τέλος ο παίκτης, αν απαντήσει σωστά στην προτελευταία ερώτηση και χάσει την τελευταία, δεν προέρχονται από την παραγωγή αλλά από τον Βερόπουλο!!! Αυτός τελικά κρατάει την εκπομπή και φυσικά ο Ζουγανέλης που κάνει ότι καλύτερο μπορεί ο άνθρωπος…
      Όσο για τις ερωτήσεις, εκεί επικρατεί το απόλυτο χάος… Καμία διαβάθμιση, καμία συγκρότηση, κανένα ισορροπημένο κριτήριο. Τα πάντα εξαρτώνται από την επίτευξη του στόχου που είναι να τη βγάλουν όσο πιο φτηνά γίνεται…
      Το παιχνίδι δεν θα έπρεπε να ρωτάει ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος αλλά ποιος θέλει να γνωρίσει από κοντά το Γιάννη Ζουγανέλη…

      1. Μόλις είδα την απάντησή σου Αγαπητή Χριστιάνα! Είμαι ο ίδιος… ο Σωφρόνης! Χαίρομαι που είδες την είδηση κ μάλιστα που Κατάλαβες κι εσύ την Εσκεμμένη πολτική που έχουν να βάζουν Ο,ΤΙ ΝΑ’ΝΑΙ ερωτήσεις για να Καίνε τον κόσμο κ να παίρνει Μόνο τα 500 του Χορηγού!!! Στη δική μου Κρίσιμη στιγμή, αποδείχτηκε ότι ΔΕΝ ήθελαν να δώσουν τα 3500. Γιατί κ στο Όριο του χρόνου να ήμουν, αν ήθελαν να’ναι Γενναιόδωροι με τον κόσμο, θα μου τα’διναν!!! Κάνε κι εσύ Δηνιουργικά πράγματα στη ζωή σου, κάνε Μόνο το Καλό και να Αποκαλύπτεις το Κακό!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.