Άμεση ένταξη του αρδευτικού Βόρειας Ζώνης Πολυφύτου στο επόμενο Πρόγραμμα Αγροτικής ΑνάπτυξηςΟ υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Παναγιώτης Σγουρίδης κατά την περιοδεία του στην Δυτική Μακεδονία με τον Βουλευτή της Π.Ε. Κοζάνης Χάρης Κάτανα, Τομεάρχη Δυτικής Μακεδονίας, ανακοίνωσε την ένταξη του αρδευτικού Βόρειας Ζώνης Πολυφύτου, στο επόμενο πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης.

Από την εποχή που διατέλεσε περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έως και σήμερα, που είναι εκλεγμένος Βουλευτής στο ελληνικό κοινοβούλιο, ο Χάρης Κάτανας αγωνίζεται για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις αγροτικές περιοχές της περιφέρειάς του, την αύξηση της δυναμικότητας των αγροτικών καλλιεργειών της περιοχής, την ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων και την προώθηση τους στην ελληνική και διεθνής αγορά, την ενθάρρυνση της διαφοροποίησης της αγροτικής οικονομίας πιστεύοντας ότι τα ανταποδοτικά οφέλη που θα αποκομιστούν από το έργο αυτό θα έχουν άμεση και αποτελεσματική επίπτωση στην τοπική κοινωνία και στο εμπόριο. Ένα τέτοιο έργο, που αντικατοπτρίζει το πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, δεν μπορεί να είναι παρά μόνο μια ανάσα πνοής για τους καλλιεργητές της περιοχής, που δίνει πόρους και νέα ώθηση στην περιοχή καθώς και μια δικαίωση των προσωπικών του αγώνων.

Από τη μεριά του Βουλευτή Χάρη Κάτανα τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη για θέματα αγροτικής ανάπτυξης, αναδασμών και αρδεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας καθώς και προγραμμάτων αγροτικής ανάπτυξης που θα συντελέσουν στην ανάπτυξη της περιοχής και την τόνωση του εμπορίου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.