Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Γιώτας Φώτου «Το διώροφο της Τσιμισκή» στην «Egnatia Expo 2015»



Συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς να προετοιμάζονται οι παράλληλες εκδηλώσεις της “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2015 – 7η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”.

Το Βιβλιοπωλείο ΑΣΙΑΝΟΣ, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α’Βάθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας, ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας, και οι Εκδόσεις Ψυχογιός, θα παρουσιάσουν το νέο βιβλίο της Γιώτας Φώτου «Το διώροφο της Τσιμισκή».

Το βιβλίο πραγματεύεται μια συγκλονιστική ιστορία, γεμάτη ανθρώπινα πάθη, μεγάλες αλήθειες και απρόσμενες ανατροπές, με φόντο τη Μικρασιατική Καταστροφή, το Διωγμό των Ποντίων και τον αφανισμό των Εβαίων της Θεσσαλονίκης.

Η βιβλιοπαρουσίαση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 11 Ιουνίου και ώρα 20.30 στην Αίθουσα «Τερψιχόρη» του Ξενοδοχείου Παντελίδης.

Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίγραφα του βιβλίου της. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες για την έκθεση μπορούν να ζητούν οι ενδιαφερόμενοι από τον κ. Μποτονάκη Σοφοκλή (Τηλ. 6909909500) & στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου (Τηλ. 24630-27265,  9:30πμ-1:30μμ), αλλά και στο site της έκθεσης, στη διεύθυνση http://www.egnatiaexpo.gr 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.