Επιτροπή Ειρήνης Κοζάνης: Κανένα νησί του Αιγαίου ορμητήριο των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ



Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας προκαλεί με τα δήθεν οφέλη από τις βάσεις στα νησιά του Αιγαίου.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κάνει πράξη τις δεσμεύσεις για τη “συνέχεια του κράτους” σε όλους τους τομείς. Συνυπογράφει τις αποφάσεις του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ενωσης για νέες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις με πρόσχημα τους τζιχαντιστές, τους μετανάστες – πρόσφυγες και την προώθηση των “χριστιανικών πληθυσμών”.

Βήμα κρίσιμο και επικίνδυνο στην ίδια κατεύθυνση της συμπόρευσης με τους ΝΑΤΟικούς ιμπεριαλιστές είναι η προσφορά ελληνικού εδάφους στην Κάρπαθο για νέα ΝΑΤΟική βάση.

Είναι πρόκληση για τον ελληνικό λαό και τους κατοίκους του συγκεκριμένου νησιού η κίνηση του υπουργού Εθνικής Αμυνας – επίσκεψη στην Κάρπαθο – με υποσχέσεις για τα “οφέλη” από την εγκατάσταση της βάσης.

Οι αντιιμπεριαλιστικές κινητοποιήσεις σε Λέσβο, Σάμο, Ρόδο με κεντρικό σύνθημα “Κανένα νησί του Αιγαίου ορμητήριο των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ” είναι η πρώτη μαχητική απάντηση στα σχέδια της συγκυβέρνησης.

Η Επιτροπή Ειρήνης Κοζάνης, μαζί με το λαϊκό κίνημα απευθύνουν κάλεσμα για επαγρύπνηση και ετοιμότητα δράσης για να εμποδίσουμε την εγκατάσταση της βάσης στην Κάρπαθο ή αλλού, που μόνο κινδύνους εμπλοκής συνεπάγεται για τους κατοίκους του νησιού και της Ελλάδας γενικότερα.

— Κανένα ελληνικό νησί ορμητήριο θανάτου.
— Εξω οι ευρωατλαντικές βάσεις από την Ελλάδα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.