Πτολεμαΐδα: Αναβαθμισμένη και με μεγάλη συμμετοχή εκθετών και επισκεπτών η 17η Ανθοκομική Έκθεση Εορδαίας



Πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων στη 17η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Εορδαίας οι πύλες της οποίας άνοιξαν την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015 το απόγευμα στο χώρο της λαϊκής αγοράς με τον καθιερωμένο Αγιασμό από τον πατέρα Αναστάσιο και με τη συμμετοχή πλήθους επισκεπτών.

Στη φετινή διοργάνωση, η οποία είναι αναβαθμισμένη ποιοτικά και αισθητικά ,  συμμετέχουν  παραγωγοί-μέλη του Ανθοκομικού Συνεταιρισμού Κεντρικής Μακεδονίας    με μια μεγάλη ποικιλία φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, σε προσιτές τιμές.

Εγκαινιάζοντας την έκθεση  ο  Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης ευχαρίστησε τους εκθέτες και τους επισκέπτες για τη συμμετοχή τους,  ενώ συνεχάρη τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και τις Αντιδημαρχίες   για τη συμβολή τους στην συνέχιση του θεσμού , που όπως τόνισε, «αποτελεί πόλο έλξης για τους κατοίκους, ζωντανεύει την Πόλη , δίνει την ευκαιρία στους επαγγελματίες να προωθήσουν τα προϊόντα  τους αλλά και στους νέους  μας   να γνωρίσουν ένα διαφορετικό αντικείμενο , έναν άλλο τομέα στον οποίο θα μπορούσαν να δραστηριοποιηθούν».

Υποδεχόμενος από την  πλευρά του τους συμμετέχοντες στην Έκθεση ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Γιάννης   Τσοκτουρίδης  , εξέφρασε την ικανοποίησή  του  για το θετικό  αποτέλεσμα της όλης διοργάνωσης που προέκυψε μέσα από μία καλή συνεργασία  , τονίζοντας πως στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η διατήρηση και η   αναβάθμιση της Έκθεσης καθώς συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών και κυρίως των νέων , σχετικά με  την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάπτυξη  του πρασίνου.     

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος  του διοικητικού συμβουλίου του Ανθοκομικού συνεταιρισμού Κεντρικής Μακεδονίας  Κωνσταντίνος Κεχαγιάς επισήμανε ότι η έκθεση αποτελεί θεσμό για την περιοχή, στον οποίο με χαρά ανταποκρίνονται οι παραγωγοί σε τιμές χονδρικής, ευχαριστώντας τον Δήμο Εορδαίας και τους Δημότες ,που επί 17 χρόνια στηρίζουν το θεσμό.

Μία ξεχωριστή νότα στην όλη διοργάνωση έδωσε η «μπάντα» του Μουσικού Σχολείου της Πτολεμαίδας , ντύνοντας μουσικά την εκδήλωση των εγκαινίων.

Όσο για τους επισκέπτες μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν το υπέροχο θέαμα των πολύχρωμων λουλουδιών, κατακλύζοντας όλους τους χώρους.
   
Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά και όλες τις ώρες  μέχρι την Τρίτη  26 Μαΐου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.