Το μοναδικό εξειδικευμένο φροντιστήριο Οικονομίας και Πληροφορικής στην Κοζάνη από τα Εκπαιδευτήρια Παυλίτσα

Με ολοκληρωμένο σχεδιασμό που καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες των μαθητών και οδηγεί στην επιτυχία, δημιουργήθηκε και λειτουργεί στο Κέντρο της Κοζάνης, το μοναδικό εξειδικευμένο φροντιστήριο Οικονομίας και Πληροφορικής, των εκπαιδευτηρίων Παυλίτσα.

Η 25ετής εμπειρία και το πλήθος των επιτυχιών του καθηγητή οικονομικών στην Γ΄ Λυκείου και διδάκτορα οικονομικών επιστημών-οικονομολόγο του Πανεπιστημίου Πειραιά Κωνσταντίνου Παυλίτσα, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την εκπαίδευση και την μεγιστοποίηση της απόδοσης των μαθητών της περιοχής μας.

Οι άρτια εξειδικευμένοι καθηγητές , στις κατάλληλα διαμορφωμένες αίθουσες, με τα υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικά μέσα και τεχνολογία, αλλά και τις πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους διδασκαλίας, δίνουν ποιότητα και αξία στην επιλογή του μοναδικού αυτού εξειδικευμένου φροντιστηρίου οικονομίας και πληροφορικής των Εκπαιδευτηρίων Παυλίτσα, το οποίο βρίσκεται στην Πίνδου 6 (πίσω από το λαογραφικό μουσείο), στην Κοζάνη.

Η γνωριμία με μαθητές και γονείς στην Κοζάνη, θα δώσει την δυνατότητα από κοντά, να αναπτυχθεί το σύνολο της εκπαιδευτικής φιλοσοφίας που διέπει το Φροντιστήριο και να πιστοποιηθούν οι μεγάλες του δυνατότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στην Γραμματεία των εκπαιδευτηρίων Παυλίτσα, στα τηλέφωνα 2461027654 και 6981300346.

www.pavlitsask.gr

 

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.