Συγχαρητήριο του ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης στον μαθητή του 1ου ΕΠΑΛ Κοζάνης Χρήστο Δαγκλή και ευχαριστήριο στις ομάδες εθελοντών ΛευκοπηγήςΟ ΟΑΠΝ συγχαίρει το μαθητή Χρήστο Δαγκλή για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, στο άθλημα της ελληνορωμαϊκής πάλης και στην κατηγορία των 96 κιλών.

Πιστεύουμε ότι οι συμμετοχές και πολύ περισσότερο οι διακρίσεις στα πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα σφυρηλατούν την αθλητική παιδεία και τις υγιείς αρχές του αθλητικού πνεύματος  προάγοντας παράλληλα  το «ευ αγωνίζεσθαι», όρους απαραίτητους για την σωστή ανάπτυξη του κάθε ατόμου χωριστά αλλά  και μιας ευνομούμενης πολιτείας συνολικά.

Ένα μεγάλο μπράβο στους καθηγητές, προπονητές  και γονείς που στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια και σταθερά ανοδική πορεία στην αθλητική καριέρα του.   

O ΟΑΠΝ ευχαριστεί θερμά τις δυο Ομάδες Εθελοντών Λευκοπηγής που ανέλαβαν:

α) την κοπή των χόρτων και τον καθαρισμό του αύλειου χώρου και περιμετρικά των δυο εκπαιδευτικών συγκροτημάτων  (Δημοτικού-Γυμνασίου Λευκοπηγής και
β) τον καθαρισμό όλων των εσωτερικών χώρων του κλειστού Γυμναστηρίου Λευκοπηγής

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μετά από  συζήτηση μαζί τους βρέθηκε και η λύση για την βιώσιμη λειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου Λευκοπηγής, καθώς μέλη της συγκεκριμένης ομάδας  ανέλαβαν εθελοντικά , εκτός των άλλων,  και τη φύλαξη και λειτουργία αυτού σε καθημερινή βάση. Ο χώρος αυτός εδώ και 15 μέρες λειτουργεί  προσφέροντας δωρεάν άθληση σε όλους τους κατοίκους του συγκεκριμένου τοπικού διαμερίσματος για τις ώρες του κοινού.

Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διάγουμε ως έθνος και πολύ περισσότερο ως Δήμος και στην αδυναμία  εύρυθμης λειτουργίας όλων των αθλητικών υποδομών του ΟΑΠΝ λόγω  των έντονων ελλείψεων τεχνικού προσωπικού, πράξεις σαν κι αυτές υπογραμμίζουν την σπουδαιότητα του εθελοντισμού για την αποτελεσματική αναπλήρωση των κενών σε περιπτώσεις όπου η Πολιτεία και οι αρμόδιοι φορείς αδυνατούν να επέμβουν.

Ένα δημόσιο ευχαριστώ είναι η ελάχιστη προσφορά τιμής του ΟΑΠΝ και του Δήμου Κοζάνης σ’ αυτούς του αθόρυβους ενεργούς πολίτες.

Η πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού,  Πολιτισμού & Νεολαίας

ΦΑΝΗ ΦΤΑΚΑ – ΤΣΙΚΡΙΤΖΗ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.