Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Μίμης Δημητριάδης συμμετείχε σε σύσκεψη στα γραφεία της ΔΕΗ στην ΑθήναΟ βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μίμης Δημητριάδης συμμετείχε σε σύσκεψη στα γραφεία της ΔΕΗ Α.Ε. στην Αθήνα, όπου συμμετείχαν επίσης οι βουλευτές Χάρης Κάτανας, Ραχήλ Μακρή, ο Πρόεδρος της ΔΕΗ Α.Ε. Μανώλης Παναγιωτάκης, ο Περιφερειάρχης Δ.Μ. Θεόδωρος Καρυπίδης, ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης, και εκπρόσωποι των εργαζομένων του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας, όπου συζητήθηκε κυρίως η επαναλειτουργία της Μονάδας 3.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αποσαφηνίστηκε από τη μεριά της επιχείρησης, διά του Προέδρου της, η πρόθεση για την αποκατάσταση της βλάβης και την επαναλειτουργία της Μονάδας. Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε η ανάληψη εντός των επόμενων ημερών από τη μεριά του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη διατύπωση του αιτήματος προς την Ευρωπαϊκή Ένωση για την ένταξή της στο καθεστώς των Μονάδων του άρθρου 33 της Οδηγίας 2010/75/ΕΕ, που σημαίνει παράταση λειτουργίας της μέχρι το 2023.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.