Συνάντηση του Βουλευτή Χάρη Κάτανα με τον νέο Πρόεδρο της ΔΕΗ Μανώλη Παναγιωτάκη



Στις 5 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκε τρίωρη συνάντηση του Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Χάρη Κάτανα με τον νέο πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της ΔΕΗ Μανώλη Παναγιωτάκη.

Στο πρώτο μέρος της συνάντησης παραβρέθηκαν, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης, ο Δήμαρχος Εορδαίας Σ. Ζαμανίδης ,οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης Μ . Δημητριάδης και Ρ. Μακρή και εκπρόσωποι των εργαζομένων της Μονάδας ΙΙΙ.
 
Εκεί μεταφέρθηκαν τα αιτήματα των φορέων της περιοχής για την άμεση επισκευή της μονάδος ΙΙΙ ,έτσι ώστε να υποστηριχτεί  στο 100%   η λειτουργία  της Τηλεθέρμανσης . Ύστερα από  επικοινωνία με τον αρμόδιο Υπουργό Παναγιώτη Λαφαζάνη ,  δεσμεύτηκε  ότι η  μονάδα θα επισκευαστεί άμεσα και θα λειτούργει έως την λήξη της αδείας της, το 2023.

Στο δεύτερο μέρος της συνάντησης παραβρέθηκαν ο  Α. Βατάλης Γραμματέας Συνδικαλιστικού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και μέλος του Δ.Σ. Σωματείου Σπάρτακος και ο Κ. Μασούρας εκπρόσωπος των εργαζομένων ΔΕΔΔΗΕ.

Ο πρόεδρος της ΔΕΗ  τόνισε ότι προχωρούν άμεσα οι διαδικασίες για την κατασκευή της μονάδος  V .

Σε ερώτηση του Βουλευτή  Χάρη Κάτανα, αν και πότε προτίθεται να εφαρμόσει τον νόμο για την μετάθεση των υπολοίπων υπαλλήλων του ΔΕΔΔΗΕ στην ΔΕΗ Α. Ε. δεσμεύτηκε ότι  σε εύλογο χρονικό διάστημα θα απορροφηθούν και οι υπόλοιποι.

Τονίστηκε ιδιαίτερα η αύξηση  των μέτρων και κανόνων  ασφάλειας, για τους εργαζόμενους στους εργολάβους των έργων της ΔΕΗ και  ο Πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι  σε επικείμενη επίσκεψη του,  θα διαπιστώσει επιτόπου  τις συνθήκες εργασίας και των μέτρων ασφαλείας  των παραπάνω εργαζομένων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.