Συνάντηση του Βουλευτή Χάρη Κάτανα με αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Σωματείου Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης (ΠΑ.ΣΩ.Π.Π.Υ)

Την Τρίτη 17/03/2015  οι Βουλευτές  των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χάρης Κάτανας  και Νίκος Νικολόπουλος συναντήθηκαν στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής ομάδας  με αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Σωματείου Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης (ΠΑ.ΣΩ.Π.Π.Υ). Η επίσκεψη αυτή αποτέλεσε και την πρώτη επίσημη συνάντηση του Σωματείου.
 
Τα μέλη του ΠΑ.ΣΩ.Π.Π.Υ ανέπτυξαν θέματα που απασχολούν τον κλάδο τους και πιο συγκεκριμένα αναφέρθησαν σε ζητήματα ασφάλειας, στελέχωσης υπηρεσιών, μισθοδοσίας κλπ . Οι πυροσβέστες Πενταετούς διάρκειας αριθμούν περίπου 4.000 άτομα σε όλη την Ελλάδα και η υπηρεσία τους είναι πολύ σημαντική για τη λειτουργία του Πυροσβεστικού Σώματος.

Οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων διαβεβαίωσαν τους εκπροσώπους των  Πυροσβεστών ότι θα σταθούν δίπλα σε κάθε δίκαιο αίτημα του κλάδου τους διότι αναγνωρίζουν τη σημασία του έργου τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.