Ευχαριστήριο των Κ.Α.Π.Η. Κοζάνης και του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου ΚοζάνηςΤα μέλη των Κ.Α.Π.Η. Κοζάνης και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κοζάνης θα ήθελαν να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ:

στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και στο Σύλλογο «Κασμιρτζήδες» για τη δωρεάν διάθεση εισιτηρίων για την παρακολούθηση του θεατρικού έργου του Συλλόγου την περίοδο της αποκριάς,

στον κ. Μαρκόπουλο Μανώλη και το Ζαχαροπλαστείο «Αμορίνο» για τη δωρεάν διάθεση εισιτηρίων για την παρακολούθηση του θεατρικού έργου που ανέβασε την περίοδο της αποκριάς,

στο αρτοποιείο του κ. Σιδέρη Γιάννη, για τη δωρεάν διάθεση κιχιών και

στα καταστήματα της πόλης που με μεγάλη προθυμία στήριξαν, διαθέτοντας τα προϊόντα τους, το χορό των Κ.Α.Π.Η.

Μπορούμε και οφείλουμε να συνεχίζουμε τη στήριξη των ατόμων της τρίτης ηλικίας με στόχο τη διατήρηση ενός ικανοποιητικού επιπέδου υγείας και καλής ποιότητας ζωής, όχι μόνο για την προσφορά τους, αλλά και για λόγους ευαισθησίας απέναντι σε μια ομάδα του πληθυσμού που, πλέον, έχει την ανάγκη όλων μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.