Συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Αρθούρο Ζερβό



Την ανατροπή της απόφασης του Εφετείου σχετικά με το τίμημα των απαλλοτριώσεων της Μαυροπηγής, θα ζητήσει στην συνάντησή του με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Αρθούρο Ζερβό , ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης.

Πρόκειται για μία σημαντική συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου και ώρα 4 το απόγευμα στην Αθήνα , όπου θα κληθούν να παραστούν και τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα της οποίας επικεφαλής είναι ο Δήμαρχος.   
    
«Θα επιδιώξουμε εξωδικαστικό συμβιβασμό , ώστε να επανέλθουμε στις αρχικές τιμές αποζημίωσης  αναφορικά με τις απαλλοτριώσεις της  Μαυροπηγής από τη ΔΕΗ, εφόσον  όμως δεν αποδώσει η προσπάθεια αυτή υπάρχει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου , που προβλέπει τις επόμενες κινήσεις τις οποίες θα ακολουθήσουμε κατά γράμμα και αφορούν τη Νομοθετική ρύθμιση για τη  λύση του προβλήματος που εάν και αυτή δεν καρποφορήσει τότε τα    ένδικα μέσα αποτελούν μονόδρομο» επεσήμανε ο κ. Ζαμανίδης.  

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.