Επίσκεψη του Σ. Ζαμανίδη στην Λαϊκή Αγορά της Πτολεμαΐδας

Επίσκεψη στην Λαϊκή  Αγορά της  Πτολεμαΐδας πραγματοποίησε την Τετάρτη ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης , συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Μάρκο Βύρλιο , προκειμένου να διαπιστώσει, ιδίοις όμμασι, τα προβλήματα που απασχολούν τη λειτουργία της.  
    
Ο κ. Ζαμανίδης, αφού προηγήθηκαν οι συναντήσεις του με τους εκπροσώπους όλων των παραγωγικών ομάδων  που δραστηριοποιούνται στην Λαϊκή Αγορά , επισκέφθηκε ο ίδιος  τους χώρους στο σύνολό τους ,συνομίλησε  εκ νέου με τους εκθέτες αλλά και με τους καταναλωτές τονίζοντας ότι και την επόμενη Τετάρτη θα βρίσκεται στον χώρο , ώστε να μπορεί να σχηματίσει μία πλήρη εικόνα όλων των ζητημάτων ,που αφορούν τον θεσμό.  
    
Σκοπός μας είναι να μπουν τα πράγματα σε μία σειρά με την σωστή χωροθέτηση και  την βελτίωση των υφισταμένων συνθηκών , προκειμένου να επιτευχθεί η εύρυθμη λειτουργία αλλά και η αναβάθμιση της εικόνας της ιστορικής Λαϊκής Αγοράς της Πτολεμαΐδας.  
   
Επί πλέον ο Δήμαρχος ανακοίνωσε  ότι σε λίγες μέρες ολοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης στις δημόσιες τουαλέτες του Εμπορικού Πολύκεντρου.     

 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 

0 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.